Andreas og Darc 6'er i 5* (video)

28-08-2022 12:03

Trine Askjær-Jørgensen

Andreas Schou fortsætter med at samle point til ranglisten; i går blev han med Darc de Lux nummer seks i anden runde af den 5-stjernede Global Champions Tour i Holland

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I fredags vandt Andreas Schou med hesten Granate første runde CSI5* Longines Global Champions Tour ved stævnet i Valkenswaard, Holland. Alene at ride sig ind i top-10 placeringerne på det her niveau er virkelig godt gået, og det gjorde Andreas igen i går – denne gang med en anden hest.

I sadlen på den 11-årige hingst Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus), med hvem han startede VM i Herning tidligere på måneden, red han en fejlfri runde på den store græsbane i tiden 69,46 sek. Det rakte til en flot sjetteplads i anden runde af Global Champions Tour, som går i 155 cm højde.

Andreas var også til start i aftenens Grand Prix og fortæller om sine ridt lørdag:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi fik otte fejl i Grand Prixen. Vi rev en bom, og efter den prøvede jeg at ride lidt hurtigere i håb om, at en hurtig runde med fire fejl kunne række til en placering, men det gav desværre en nedrivning mere. Men Darc sprang virkelig godt, og nu får han ferie frem til World Cuppen i Oslo midt i oktober.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Se video af det flotte ridt, der resulterede i en sjetteplads, her:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen