Andreas og Kim klar til 160 cm Grand Prix

08-12-2019 10:18

Annika Knudsen Lorentsen

Både Kim Kristensen og Andreas Schou har redet flere flotte resultater hjem ved det 4* stjernede springstævne i Salzburg i Østrig i denne uge, og i går blev de begge placeret i 155 cm

Copyright Ridehesten.com
Kim Kristensen og Albert K ved World Cup Herning 2019. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

I gårsdagens 155 cm klasse, som var anden kvalifikation til Grand Prix 160 cm, som skal springes i dag, lykkedes det både Kim Kristensen og Andreas Schou at ride fejlfrit i hovedrunden. Begge ekvipager fik dog et nedslag i omspringningen, men det afholdt dem ikke fra at ende i placeringerne. 

Andreas Schou blev med Quadrosson Ask e. Quadros/Carentan placeret som nr. 10, mens Kim Kristensen med Albert K e. Heartbeat/Quidam de Revel blev nr. 11. Quadrosson Ask er blot 8 år og det var hestens første 155 cm klasse, så det må siges at være et imponerende resultat.

– Han gjorde alt han kunne for mig i dag, og var fejlfri i første runde. En enkelt lille fejl i omspringningen, som afholdt os fra at ende som nr. 2. Kun 8 år gammel og hans første 155 cm klasse, sådan skrev Andreas på sin Facebook efter ridtet. Se den velspringende 8-årige Quadrosson i videoen nederst.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Desuden blev Kim placeret med Cressendo BZ Z e. Canturano/Cassini I i fredagens 2* 140 cm, på en flot 4. plads. Det samme gjorde han i fredagens 150 cm klasse, hvor han red fejlfrit med Albert K, og endte som nr. 16. I torsdagens 2* 130 cm klasse blev han desuden nr. 7 med Cappucino PR e. Cormint/Cassini II. 

I eftermiddag skal både Andreas og Kim ride 160 cm Grand Prix. Andreas er til start med A-girl, mens Kim rider Albert K. 

Se alle start- og resultatlister her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen