Andreas og Wendy nr. 2 i Grand Prix

10-09-2022 13:31

I den trestjernede Grand Prix i Ermelo har tre danske ryttere været til start. Andreas Helgstrand blev toer efter verdensmester Charlotte Fry

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover UVM-klasserne for 5-, 6- og 7-års byder UVM-stævnet i hollandske Ermelo på en 4-års klasse og en CDI3* Grand Prix-tour med en Special og en Kür i morgen. Lørdagens Grand Prix har haft deltagelse af mange tidligere UVM-deltagere.

Blandt de tidligere UVM-deltagere er nu 8-årige Queenspark Wendy e. Sezuan/ Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer) og Andreas Helgstrand, der netop her i Ermelo vandt bronzemedalje for 5-års. Andreas har debuteret hoppen i Grand Prix i marts i år og i international Grand Prix  i maj måned i Aalborg for senere at ride en VM-kvalifikation i hus ved CDI3* Hagen.

I dag kunne ekvipagen ses for første gang siden Hagen. Wendy gav et meget positivt billede og blev belønnet med et par 9-taller i galopprogrammet, bl.a. for galoppiruetten til højre. Med en score på 73,083% besatte Andreas og Wendy i dag andenpladsen – kun overgået af verdensmesteren Charlotte Fry og hendes OL-partner Everdale e. Lord Leatherdale/ Negro med 76,130%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Endnu to danskere ryttere, Anna Kasprzak og Lone Bang Zindorff, har været til start i Grand Prixen, og de rider i morgen Grand Prix Kür. Anna Kasprzak og 12-årige Addict de Massa e. San Amour I/ Maestro leverede et fint ridt med højdepunkt i piafferne, der høstede bl.a. 8,5, men også med en fejl i zigzag'en. De sluttede lige udenfor placeringerne på en syvendeplads med 70,782%. 

Lone Bang Zindorff har medbragt sin 15-årige Bakkely's Onandt e. Onassis/ Michellino (opdr. Preben Hald) til Verden, og leverede i dag et ridt uden fejl og opnåede 69,326%.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Fry og Everdale. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen