St. Schufro-søn vinder 4-års klasse

10-09-2022 17:02

Danskejede hingste stod som fædre til de tre bedste heste i finalen for 4-års heste her ved UVM-stævnet i Ermelo

Copyright Ridehesten.com
St. Athletique. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I forbindelse med UVM-stævnet har man de seneste år arrangeret en 4-års klasse, som afvikles udenfor UVM-regi. Ofte har man i denne klasse set flere lovende unghingste, og i det hele tage heste, som senere dukker op i UVM-klasserne.

Efter den indledende klasse torsdag løb finalen af stablen i eftermiddag, og slutresultatet havde tre afkom efter danskejede avlshingste i toppen.

Vinderen af finalen blev hannoveranerhingsten St. Athletique e. Blue Hors St. Schufro/ Hofrat redet af tyske Heiko Klausing. Den store og betydelige hingst fik bl.a. 9,0 for trav, 9,7 for skridt, ridelighed og kapacitet og 8,5 for galop. Samlet blev det til 8,72 point.

Copyright Ridehesten.com
Nanny Mc Phee. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

To hopper besatte en delt andenplads. Hollandske Judith Ribbels red KWPN-hoppen Nanny Mc Phee e. Vitalis/ Sorento til et samlet resultat på 8,70 point og karakteren 9,2 for trav såvel som galop, 8,5 for skridt, 7,9 for ridelighed og 8,7 for kapacitet.

Hannoveranerhoppen Fall In Love e. Blue Hors Farrell/ San Amour blev redet af Svenja Grimm og opnåede ligeledes et samlet resultat på 8,70 point, hvor karakteren 8,8 blev givet for både trav og skridt. 8,5 for galop, 8,9 for ridelighed og 8,5 for kapacitet.

Klassens resultat.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Fall In Love. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner