Andreas Schou 2'er i Falsterbo Derby

17-07-2021 18:27

Annika Knudsen Lorentsen

I sadlen på Quadrosson Ask var Andreas Schou i dag flyvende i den krævende derbyklasse, hvor han efter en omspringning om sejren, endte som nr. 2 bag svenske Helena Lundbäck. Magdalene Rose Mikkelsen har ligeledes haft succes, og blev placeret i ponyrytternes Grand Prix

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Quadrosson Ask ved Nations Cup i Uggerhalne tidligere på året. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

21 ekvipager var til start i Derby-klassen ved Falsterbo Horse Show, hvor man undervejs på banen skulle forcere en del forhindringer, der er noget anderledes end dem man normalt springer, som springrytter. 

Der var da også kun tre ekvipager, der lykkedes med at komme fejlfrit rundt på den krævende bane, og de skulle derfor ud i en omspringning, for at afgøre, hvem der kunne tage sejren. 

En ekvipage var fejlfri i omspringning, og det blev da også hende, der tog sejren. Her var det nemlig svenske Helena Lundbäck der i sadlen på Antina V'T Merelsnest Z der red sikkert rundt i omspringningen. 

Andreas Schou havde en bom i omspringningen, hvor han ellers var hurtigste ekvipage sammen med Quadrosson Ask e. Quadros 3/Caretan, og dermed endte de som nr. 2. Tredjepladsen blev vundet af tyske Janne Friederike Meyer-Zimmermann med Quim 2. 

Se resultatet HER.

Copyright Ridehesten.com
Magdalene Rose Mikkelsen og Attyrory Rebel. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Magdalene i top af Pony Grand Prix
Magdalene Rose Mikkelsen var en af de hurtigste ryttere i Pony Grand Prix, men da der undervejs på banen faldt en bom, blev det ikke til en sejr. Faktisk var der kun én, der lykkedes med at komme fejlfrit igennem banen. 

Det blev til en superflot fjerdeplads for den danske ponyrytter, og Magdalene fortæller, at det var en stor oplevelse at være i Falsterbo. 

– Det har været en kæmpe oplevelse at være her, og i dag ride finalen på den internationale græsbane, hvor også flere af de andre store klasser blev afviklet. 

Danske Laura Sargent med Foxtown Ederberry var ligeledes til start i klassen, hvor der ellers var svenske og norske ekvipager til start. Hun fik en bom, og med en tid, der var lidt langsommere end Magdalenes, endte hun lidt udenfor placering.

Se resultatet HER.

Copyright Ridehesten.com
Magdalene Rose Mikkelsen og Attyrory Rebel. Foto: Privat
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen