Anna K rockede Boxen

20-10-2017 14:21

Så flyttede dressuren ind i Jyske Bank Boxen, og igen kunne konkurrenterne ikke komme forbi EM-sølvvinder Anna Kasprzak, som sejrede med Rock Star

Ved World Cup stævnets start i Herning fortalte Anna Kasprzak til Ridehestens web tv at Rock Star, hendes 9-årige Rockwell-søn havde udviklet sig rigtig godt. Det fik vi så bevist på i dag i Boxen, hvor de sejrede i Intermediaire II med 71,842% Anna fik vist et flot program med mange højdepunkter, og det er tydeligt at hesten har fundet sig bedre tilpas i de svære øvelser. Et par små fejl i changementsserierne kostede points i regnskabet, hvor bl.a. travøgninger, passage og skidt trak ekvipagen op. Vi var ellers bekymrede for, om vi måtte overgive sejren til tyske Janina Siemers og Scaramouche, der med 70, 605% havde lagt sig i spidsen for konkurrencen. 

Betina Jæger, som rider for Helgstrand Dressage, red sig ind på tredjepladsen med Skovlunds Garmin G. e. Gagarin (opdr. Birgitte Jessen) lige foran Carina Cassøe Küth som havde sin internationae debut i stor tur i dag. Carina overtog May-Day Graftebjerg e. Dream of Heidelberg (opdr. Arne Bjerg-Nielsen) i februar i år. Indtil da har hesten været redet og uddannet af berider Kasper Olsen, der var gift med Carina mor indtil han gik bort i februar i år efter kort tids sygdom. 
- Det var meget specielt at ride i dag, fortæller Carina, da hun overtog hesten, havde den ikke deltaget i et stævne i fire år, men den var meget veluddannet. - Kasper har gjort et super job, fortæller hun, i de seneste måneder har hun lige måtte lave hoppen lidt om, så den passer til hende og i dag havde de begge deres internationale debut. Carina var tilfreds med debuten, og hun fortæller, at der blev nogle småfejl undervejs, som hun forhåbentlig kan rette til Grand Prix-klassen, lørdag formiddag, mens skridten, som i dag kostede hende en bedre placering, nok skal blive mere afspændt, men det kræver lidt mere arbejde, som hun siger. 

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen udtalte til Ridehestens Web tv at han glædede sig så meget til at vise Zepter i stor tur, og det blev en debut med flere højdepunkter, men desværre for Daniel også med nogle dyre fejl.

En stjerne i svøb
Ved at kaste et blik på resultatlisten, så lyser Daniel Bachmann Andersens sjetteplads til 68,184% måske ikke lige op, men fik man set parrets ridt i dag, så var der bestemt meget at glæde sig over til fremtiden. Masser af højde punkter, og så nogle store fejl. Daniel var glad for de mange højdepunkter i programmet. - Jeg skal finde ud af, hvad jeg skal med al den power, fortæller Daniel og han glæder sig til at de får mere rutine sammen i de store klasser. Så bliver det helt vildt fint, fortæller han med begejstring. 
Også berider Michael Søgaard red sig ind i placeringsrækken på Gallardo V, og dermed viste danskerne stor styrke i Intermediaire II.

Se resultatet af klassen HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen