Auktionsfokus: Hesselhøj Gentleman

28-02-2018 15:50

Har du set de ca. 30 spændende heste, der kommer under hammeren på Dansk Varmblods Forårsauktion under hingstekåringen i MCH Messecenter Herning lørdag den 10. marts?

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kollektionen til Dansk Varmblods Forårsauktion er tilgængelig med tekst, foto og video, så det er bestemt værd at besøge auktionssiden og studere de ca. 30 heste, der allerede er online HER.

En af de spændende, dressurbetonede unghingste i kollektionen er Hesselhøj Gentleman e. Grand Galaxy Win/ Tailormade Lancelot, der deltager i hingstekåringen.

Hesselhøj Gentleman er ikke blot et hingsteemne, men også en helt igennem reel dressurhest med tre rigtig gode grundgangarter og meget stor ridelighed og arbejdslyst.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Han arbejder godt og smidigt igennem kroppen og bevæger sig med god bæring og godt afskub, til trods for at han kun er 3 år og nytilredet.

Han far er søn af den internationale Grand Prix-hingst Apache og fremviser i år en overbevisende første årgang til hingstekåring. Gentlemans mormor har i 2017 vundet Intermediaire II med Joachim Thomsen og er Grand Prix-klar.

Oldemoren, guldmedaljehoppen Lindelygaards Mai-Tai, havde en hingst udtaget til hingstekåringen i 2017, Søbakkehus Sir Danois DWB, der blev auktionens dyreste unghingst.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen