Bachmann gjorde rent bord i Aarhus

24-03-2023 20:18

Annika Knudsen Lorentsen

Ved landsstævnet i Aarhus Rideklub er der i dag blevet afholdt tre klasser, og det lykkedes Daniel Bachmann Andersen at sikre sig sejren i dem alle tre

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen med Zac Efron. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange dressurryttere er i denne weekend samlet på Vilhelmsborg, hvor Aarhus Rideklub afholder landsstævne i dressur. 

Stævnet startede i formiddags med en MB2, hvor der i alt var 28 ekvipager til start. Sejren gik til Daniel Bachmann Andersen med den 7-årige Vasco da Gama GV e. Villeneuve/ August der Starke, som opnåede 73,619 procent. Vinderekvipagen blev blandt andet belønnet med 8,5 i versaden til højre i starten af programmet, mens der blev givet et 10-tal for halvcirklen hvor der gives efter på tøjlen. 

Andenpladsen sikrede Daniel sig ligeledes, denne gang i sadlen på den 8-årige Guinness MT (Gaston) e. Grand Galaxy Win/ Blue Hors Romanov (opdr. Jan Pedersen). De opnåede 73,487 procent. 

På tredjepladsen blev det Katrine Johannsen med Rossander e. Blue Hors Rockefeller/ Latimer (opdr. Dorthe og Rikke Sandberg Svensson), som i dag opnåede 71,842 procent.

Endnu en sejr til Daniel
Dagens anden klasse var Prix St. Georg, hvor der var 26 ekvipager til start. Her var det igen Daniel Bachmann Andersen der sikrede sig sejren. Det gjorde han med den 8-årige Zac Efron MT OLD e. Blue Hors Zack/ Don Larino med 74,956 procent. Ekvipagen scorede blandt andet 8,5 i deres middel trav, og den første halv pirouette. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På andenpladsen blev det Alexandra Buchreitz med den smukke hoppe, China Skovvang e. l'Espoir/ De Noir (opdr. Marie Hedegård Pedersen). Sammen opnåede de 71,272 procent. 

På tredjepladsen blev det Cecilie Dybro Jensen med Zagori e. Blue Hors Zack/ Sir Donnerhall II, som i dag red til 71,228 procent. 

Dagen sluttede med hattrick
Den sidste klasse i dag, var Intermediaire II, hvor der var 15 ekvipager til start. Her sikrede Daniel sig sin tredje sejr og opnåede dermed i dag hattrick. Sejren i denne klasse tog han med den 9-årige Shirley e. Sezuan/ Solos Carex (opdr. Vivi og Christian Vang Lauridsen). Ekvipagen opnåede 76,491 procent. 

På andenpladsen blev det Sanne Henningsen med Atterupgaards Berlucchi e. Belissimo M/ Caprimond E.H. (opdr. Atterupgaard), som opnåede 73,533 procent. Tredjepladsen sikrede Rikke Dupont sig i sadlen på Grand Galiano. De opnåede i dag 72,676 procent. 

Start- og resultatlister. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen