Bella Rose kommer alligevel ikke!

07-07-2015 10:49

Ingen af de to tyske topheste, Totilas eller Bella Rose, kunne komme til det tyske mesterskab, som skulle være et vigtigt led i udtagelsen af EM-holdet. Nu kommer Bella Rose heller ikke til Hagen i kommende weekend

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Bella Rose ved CHIO Aachen 2014.

De tyske dressurhold har været hårdt ramt den seneste tid. Deres tophest Damon Hill er taget fra sin landsholdsrytter, Helen Langehanenberg, for at fungere som lærehest for ejernes datter, Jil Marielle Becks, der er juniorrytter og starter hesten i ungrytterklasser.

Hingsten Totilas og hoppen Bella Rose var ikke fit til at starte ved de tyske dressurmesterskaber i Balve i maj måned. Dette stævne var ellers en vigtig del af den tyske landstræner Monica Teodorescus udvælgelse af holdet til EM i Aachen, men begge heste fik dispensation og skulle starte ved det internationale stævne i Hagen i denne uge.

Matthias Alexander Rath og Totilas er på startlisten, mens Isabell Werth og Bella Rose har meldt fra. Forklaringen fra det tyske rideforbund lyder "at hoppen efter en knæskade stadig kun er i træningsform", skriver portalen St. Georg. Isabell Werth havde Bella Rose med til CDI4* Fritzens som træningshest i slutningen af juni, og hvad landstræneren så der, var hun yderst tilfreds med.

Det er endnu uvist, hvilke konsekvenser udeblivelser fra Hagen får for Isabell Werth og Bella Rose i forhold til EM 2015. I Hagen erstattes ekvipagen af Burgpokalvinderen Burlington og Charlott-Maria Schürmann.

Kilde: St. George.

Videoer

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen