Werths Bella Rose er blevet mor

14-03-2023 17:43

Annika Knudsen Lorentsen

Den mange gange medaljevindende hoppe Bella Rose, som har ført tyske Isabell Werth til stor succes, er blevet mor til et hingsteføl 

Copyright Ridehesten.com
Bella Rose med sit føl. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 19-årige hoppe Bella Rose e. Belissimo/ Cacir AA er blevet mor til et fint rødt hingsteføl, som er blevet navngivet Via Bellani

Bella Rose har haft stor succes på de internationale konkurrencebaner med den tyske dressurdronning, Isabell Werth. Sammen har de vundet individuel sølv ved OL i Tokyo, hvor det også blev til guld for hold. Ved VM i Tryon i 2018 vandt de ene guldmedaljer, mens de ved VM Caen i 2014 tog individuel sølv og holdguld. Ekvipagen har desuden vundet tre guldmedaljer ved EM i Rotterdam i 2019. 

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Bella Rose ved EM 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det nyfødte føl blev født i går den 13. marts og er efter hingsten Valciviani e. Veneno/ Fidertanz. Isabell Werth har fortalt følgende til Eurodressage.com. 

– Jeg er så glad. Som altid gjorde Bella Rose et fantastisk job og gav os et godt føl. Dette er en anderledes form for glæde, og hele stalden er allerede forelskede i den lille fyr. Nu er min hjertehest mor, og jeg er taknemmelig for den drøm om at få et føl er blevet til virkelighed. 

Copyright Ridehesten.com
Isabell Werth og Bella Rose ved EM 2019. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen