Betina om Belstaff: Han er min soulmate

17-10-2019 10:42

Belstaff har altid haft en særlig plads i hjertet hos Betina Jæger, som rider for Helgstrand Dressage. Hun red på landsholdet ved VM sidste år med Belstaff, men han blev solgt efter VM, men nu er han tilbage hos Betina (video)

– Det er bare det bedste, fortæller Betina Jæger, hun er jublende glad for, at Belstaff e. Brentano II er tilbage i stalden hos Helgstrand Dressage. Betina har redet for Helgstrand de seneste fem år, og selvom alle heste er til salg, og det er en del af jobbet, så har Belstaff en særlig plads i hendes hjerte. Han har været "hjemme" et par måneder, og i dag var de til start i den 3-stjernede Grand Prix-klasse ved FEI Dressage World Cup Herning. 

– Jeg er meget tilfreds med mit program, som jeg syntes vi kom rigtig godt rundt i, fortæller hun. Hun og Belstaff red sig i spidsen af klassen med 72,631% og klassen afsluttes omkring kl. 12.

Resultatet af klassen kan følges HER

I magasinet Ridehestens septembernummer 2018 tegnede vi et portræt af Betina Jæger, og i juni måneds udgave dette år gav hun læserne gode råd til træning af heste med overskud og arbejdsiver. 

Hør Betina fortælle i dette webtv klip:

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen