Blog: Ecco Cup og pony prøvning

17-10-2018 09:43

Johanne Jensen

Ridehesten Juniors blogger Johanne har netop været til Ecco Cup på Aurora med flotte resultater. Efterårsferien byder også på noget spændende - Johanne skal nemlig have et par ponyer på prøve

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kære Ridehesten Junior

Jeg har netop været landsstævne i Solrød, hvor jeg skulle starte Ecco Cup på Aurora.

Jeg skulle forsøge at kvalificere mig til finalen ved at få endnu en plads i A-finalen. Man skal nemlig have redet to gange A-finale ved kvalifikationerne for at komme i finalen og sidste gang, hvor der var Ecco Cup, skulle jeg til Nordisk Mesterskab, og derfor kunne jeg ikke være med.

Min far og jeg kørte derover om fredagen, da jeg havde fået fri fra skole. Vi kom ret sent, og jeg skulle lige ud og skridte hende på banen, da banerne blev åbnet. Vi havde fået lov til at bo hos nogle af vores venner fra Sjælland, fra mit DM hold, så det var rigtig hyggeligt.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Om lørdagen stod vi tidligt op, så jeg kunne nå at flette Aurora. Jeg skulle ride PRT. Vi fik en virkelig fin tur og endte på en fjerdeplads. Til præmieoverrækkelsen gik vi ind med Dannebrog og fik Ecco rosetter.

Om søndagen skulle jeg ride kür. Aurora blev lidt bange for en port i den ene ende, så det gjorde det ret svært at få musikken og programmet til at passe sammen, men det lykkedes alligevel okay. Jeg endte på 69,8 % og en samlet femteplads. Alle fem placerede ryttere skulle ind og ride æresrunde til hest, det var mega sjovt, og nu glæder jeg mig helt vildt til min første Ecco finale i Uggerhalne til november.

Pony på prøve
I efterårsferien skal jeg have et par ponyer på prøve, som jeg måske skal ride og starte for nogle stutterier. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Det er altid spændende at lære en ny pony at kende, at træne den og gøre den bedre og finde ind til det, den nu er god til.

Kærlig hilsen

Johann

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen