Carina Cassøe: Jeg er så glad og stolt af Danse

24-04-2021 22:02

Horse and Dreams Hagen: Danse dansede igen! Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera red her til aften en hel fænomenal og fejlfri Grand Prix Special, som igen i dag placerede dem som nummer seks i et vanvittigt stærkt felt, hvor Charlotte Dujardin viste topklasse og vandt på Mount St John Freestyle

Copyright Ridehesten.com
Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera i gårsdagens Grand Prix. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Carina og Danse med i toppen
– Det var sgu meget godt i dag, udbryder Carina Cassøe Krüth da Ridehesten fanger hende på telefonen her til aften. Mere præcist kunne det vidst heller ikke siges om dagens ridt i Grand Prix Special i Hagen.

Sølvmedaljehoppen Heiline’s Danciera e. Fürstenball (opdr. Stald Heiline) og Carina lagde allerede godt fra land i går, hvor de opnåede en placering som nummer seks i et yderst kompetent startfelt, som man kan læse mere om HER. Der var dog nogle småfejl i gårsdagens program, som Carina håbede på at elimere i dagens Special og det lykkedes hende til fulde. Med en procent der ind i mellem kravlede op på de 77 gennem programmet, endte det i sidste ende med 75,78% og endnu en sjetteplads. 

– Jeg synes at dommerne var lidt fedtede og jeg er en smule utilfreds med lodtrækningen, for det viser stadigvæk hvor meget det har at sige om man starter i første eller sidste del af klassen. Men når det så er sagt, så er jeg bare så glad og stolt over Danse og den måde hun gik på, fortæller Carina. 

Andreas Helgstrand og Fiontini e. Fassbinder/Blue Hors Romanov (opdr. Henrik Hansen) viste igen i dag at han er finder bedre og tættere på den tændte hoppe på blot 10 år. Med nogle småfejl og misforståelser i dagens program blev det til 72,25% og en 13. plads i dagens stærke startfelt. 

Cathrine Dufour og kun 9-årige Vamos Amigos e. Vitalis/Blue Hors Hotline tenderede også med de 77% langt hen i programmet, hvor den eksplosive vallak fik vist hvor stort et potentiale han besidder. Da Cathrine satte i galop red hun efterfølgende skråt igennem og lavede en meget flot 2'er serie, problemet var blot at hun skulle have redet travers i stedet. Det kostede nogle points på kontoen for ekvipagen som endte med 71, 93% og en 14. plads. 

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Dujardin og Mount St John Freestyle. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Topkamp mellem Dujardin og Von Bredow-Werndl
Det blev igen i dag til en kom om førstepladsen mellem Charlotte Dujardin og Jessica Von Bredow-Werndl, som også tilfældet var i går. Med 82,87% trak førstenævnte det længste strå med den imponerende hoppe Mount St John Freestyle e. e. Fidermark/ Donnerhall, der som føl blev købt på auktion i Tyskland af Emma Blundell, Mount St John. Gårsdagens vinder Jesscia måtte i dag indtage andepladsen med den letfodede trakehnerhoppe TSF Dalera BB e. Easy Gam/Handryk, da de opnåede 82,55%, mens Isabell Werth og DSP Quantaz e. Quaterback/Hohenstein 4 igen i dag blev nummer tre, denne gang med 80,34%.

Se resultatet af klassen HER samt alle start - og resultatlister HER

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev