Cathrine Dufour hædret med talentpris

24-10-2010 13:35

Britt Carlsen

JBK Odense | Hvert år uddeler JBK Horse Show en talentpris til en ung rytter, der i årets løb har udmærket sig. i dag tilfaldt prisen, der blev uddelt i samarbejde med Tjørnehøj Mølle,den unge dressurrytter Cathrine Dufour
Copyright Ridehesten.com
Efter en forrygende indsats ved Europamesterskaberne tidligere i år, modtog dressurrytteren Cathrine Dufour JBK Horse Shows årlige talentpris. (Foto: Ridehesten)

Cathrine Dufour, der rider på dressurlandsholdet for juniorryttere, har allerede én gang i år modtaget en hæderspris. Det skete under Europamesterskaberne i dressur, hvor hun foruden at bidrage til en bronzemedalje for hold, vandt to sølvmedaljer. Herefter blev Cathrine Dufour tildelt prisen ”Classic Style Award”, der er en præmie for mest harmoniske ridning. Dansk skulderklap Internationale dressurdommere er ikke de eneste, der mener, at Cathrine Dufour er et særligt talent. Komitéen, der udpeger modtageren af JBK Horse Show og Tjørnehøj Mølles talentpris, var af samme opfattelse, da årets prismodtager skulle findes. Komitéen bag prisen udgøres af landstrænerne for pony-, junior- og ungrytterne, Dansk Ride Forbunds Sportschef Jens-Erik Majlund og en repræsentant fra JBK Horse Shows. Foruden hæderen består prisen af en vandrepokal, et sølvfad og 15.000 kroner. Talentprisen er tidligere gået til Nanna Merald og EM sølvvinder Christiane Tetzlaff.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen