Danish Christmas Show 2021 for fulde kræfter

29-10-2021 12:33

Efter en ufrivillig aflysning af Danish Christmas Show stævnerne i 2020 melder Danish Derby Horse Shows klar til et julefestfyrværkeri i springning på det smukt pyntede Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Danish Christmas Show er med sin fantastiske stemning en publikumsmagnet uden lige. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Natalie Horse Care Danish Christmas Show er det nye navn på det traditionsrige og særdeles populære Danish Christmas Show. Som navnet indikerer, er Natalie Horse Care ny hovedsponsor for Danish Derby Horse Shows, noget som i høj grad glæder organisationen bag. Efter et hårdt år med aflysninger som følge af Covid-19 ser Danish Derby Horse Show igen meget optimistisk på fremtiden, ikke mindst på grund af den kæmpe opbakning de oplever fra sponsorer og samarbejdspartnere.
Natalie Horse Cares indehaver Helle Kristiansen udtaler, at hun er meget glad for samarbejdet omkring Christmas Show, hvor specielt et meget tættere markedsføringsset-up i forhold til de danske springryttere giver store forventninger om en bredere markedsføring af de gode produkter i Nathalie Horse Care-serien.

Christmasshow for elite og bredde
Helle Kristiansen supplerer: – Julestævnerne på Vilhelmsborg har gennem de sidste 15 år samlet eliten og bredden til et fantastisk stævne, og det er virkelig en imponerende platform, der er opbygget, noget som vi glæder os til at være en del af. Samtidig vil vi samarbejde med nogle af udstillerne under rækken af julestævner, så vi kan vise vores produkter frem.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Gode kræfter bakker op
AB Rideudstyr er forsat sponsor for AB Rideudstyr Christmas Warm Up, hvor ponyer og heste dyster i 16 afviklingsdage fra LB til MB på C-plan. Warm Up stævner er et kæmpe tilløbsstykke, hvor ponystævnet igen i år er blevet udvidet.
Sekretariatschef Kirsten Mohr fortæller: – Vi udvikler hele tiden vores stævner for at højne kvaliteten endnu mere for vores kunder. Specielt i 2021 udgaven har pony-warm-up gennemgået en større optimering, og vi håber, at kunderne bliver glade for det. Det er et kæmpe set-up, og vores mål er at have så mange ponyryttere til start som muligt, men samtidig vil vi fastholde kvaliteten. I år har vi udvidet stævnerne til et par dage ekstra, med den målsætning at vi kan få lidt kortere ridedage, men stadig have plads til dem, som gerne vil ride. Der er godt fyldt op allerede, hvor tilmeldingsfristen til ponystævnet er udløbet, men vi har fortsat plads til hesterytterne, så lad os endelig høre fra jer.
AB Rideudstyr Warm Up ser ud til at blive større end nogensinde og tæller tæt på 5000 starter for de to stævner.
Mellem AB Rideudstyr Warm Up for Hest/Pony og det ”store” Natalie Horse Care Danish Christmas Show afholdes der igen Baltic Cup Finale, hvor landets bedste pony/children/junior-ryttere mødes til sæsonafslutning i den populære nordiske ungdomsturnering.

/Pressemeddelelse.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner