Danmark på andenpladsen, forløbig

18-05-2012 16:40
CSIO Bernstorffsparken | 18 nationer kæmper lige nu og æren og pointene i Coral Reef Ranch FEI Nations Cup og efter første runde er Danmark på andenpladsen
Copyright Ridehesten.com
Linnea Ericsson og DV-vallakken Damgaardens Extens var fejlfrie i første runde af nationscuppen, og sammen med Andreas Schous 0-runde og Rikke Haastrups runde med 4 fejl - ligger Danmark på andenpladsen efter første runde. (Foto: Ridehesten)

Det tyske landshold har vist sig at være helt urørlige i nationscuppen i Bernstorffsparken, idet alle fire tyskere red den udfordrende bane fejlfrit. Danskerne var tættest på at true tyskerne i første runde, idet Andreas Schou lagde ud med en sikker, fejlfri runde på avlshingsten Uno's Safier, der ser ud til at være i topform lige nu. Sidste års DM-sølvvinder Rikke Haastrup fulgte op med avlshingsten Luganer - de var fejlfrie indtil næstsidste forhindring, hvor Luganer strejfede bommen, og det kostede fire fejl. Den regerende danmarksmester Thomas Sandgaard og avlshingsten Amarone måtte i dagens klasse indkasserer 13 fejl, og så sikrede Linnea Ericsson den danske topplacering med et sikkert, fejlfrit ridt på Damgårdens Extens e. Crelido. Danmark er noteret for 4 fejl - Ukraine følger efter med 8 fejl, Irland har 12 fejl, Quatar 13 fejl, Italien 14 fejl det samme har Brasilien og Sverige er med videre med 16 fejl.

Links

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald