Dansk Ride Forbund fylder 100 år

25-11-2016 09:09

Dansk Ride Forbund lægger op til et fantastisk år! Forbundet fylder 100 år i 2017 og lover, at det bliver et forrygende jubilæumsår

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi fylder 100 år, og det fejrer vi bl.a. med landsdækkende Åben Rideklub, en stor klubturnering og en jubilæumsplatform, hvor du kan deltage i fotokonkurrencer hver måned og gå på opdagelse i 100 års ridesport. Klubturneringen spænder over alle discipliner, og I kan deltage ved udvalgte stævner i hele landet. Ifor Williams Trailers og Hestemagasinet - en del af Everhorse-gruppen - er hovedsponsorer for turneringen, hvor der er en flot hestetrailer til den klub, der samler flest point. I forbindelse med 100-året udgives også en flot jubilæumsbog, og vi opfordrer jer alle til at dele jeres oplevelser i forbindelse med jubilæet på de sociale medier under #drf100.

Vind en hestetrailer til rideklubben
Ifor William Trailers og Hestemagasinet – en del af Everhorse-gruppen - er hovedsponsorer for den store jubilæumsturnering, der allerede skydes i gang i januar 2017. Turneringen er for vores klubber, og formålet er at kåre den klub, der har den bredeste vifte af ryttere i alle discipliner. Ryttere kan hente point til deres klub ved udvalgte stævner over hele landet i både dressur, spring, TREC, military, distance, voltigering og breddeaktiviteter. Turneringen er dermed for ALLE – uanset hvilken disciplin, I brænder for. Og der er noget at ride om for klubberne! Den klub, der samler flest point, vinder en Ifor Williams-trailer, der uden tvivl kan komme klubbens medlemmer til gavn. Desuden modtager alle ryttere, der får point i jubilæumsturneringen en flot 100-års roset efter klassen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Åben Rideklub
Jubilæet er en oplagt mulighed til at fejre fællesskabet og vores fantastiske sport, og det gør vi ude i klubberne med en landsdækkende Åben Rideklub lørdag den 26. august. Denne dag slår klubberne dørene op for både medlemmer og nysgerrige hesteinteresserede, og alle er velkomne. Det er op til den enkelte klub, hvad der skal ske på dagen, men vi kan afsløre, at det bliver festligt. Så sæt kryds i kalenderen, og meld jeres klub til her.

Jubilæumside og fotokonkurrence
Hvor finder I oplysningerne om vores mange jubilæumsaktiviteter?  Det gør I på den nye jubilæumsside: www.100aar.rideforbund.dk. Her kan du finde alt om klubturneringen, Åben Rideklub og gå på opdagelse i det sjove historiske arkiv. Derudover kan du også deltage i fotokonkurrencen, hvor der hver måned er mange flotte præmier fra vores sponsorer. Hashtagger du dine opslag på de sociale medier med #drf100, kommer dine billeder direkte ind på forsiden af jubilæumssiden – og på den måde samles de mange jubilæumsopslag rundt om i hele landet på et sted.

Fælles flagdag den 23. juli
100 års jubilæet er høj grad klubberne og medlemmernes jubilæum. I dag består Dansk Ride Forbund af knap 500 klubber – mod de 12 klubber, der udgjorde forbundet, da det blev stiftet den 23. juli i 1917. Vi markerer denne mærkedag med fælles flagdag for klubber og forbund i 2017. 
Ridesportens historie er lang og spændende, og du kan læse alt om 100 år med dansk ridesport i den nye store jubilæumsbog, der udkommer fra Wiegaarden i 2017. 

Copyright Ridehesten.com
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen