Dansk sejr i Grand Prix kür i Norge

04-12-2022 16:13

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 3-stjernede internationale stævne i norske Lillestrøm, vandt Charlotte Heering igen i dag, denne gang i Grand Prix kür

Copyright Ridehesten.com
Charlotte Heering med Bufranco sammen med blandt andre deres groom Emilie Olling. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Otte ekvipager mødtes i dag i Grand Prix kür ved Norwegian Horse Festival 2022 i Lillestrøm, Norge. To af rytterne var danske, og de sikrede sig de to bedste placeringer foran ryttere fra Sverige og Norge. 

Sejren gik ligesom i går til Charlotte Heering med Bufranco e. Negro/ Zevenster, som red til 74,615 procent. Charlotte og den 16-årige Bufranco har igennem flere år haft et succesfuldt partnerskab, og de var blandt andet udtaget som reserve for Danmark til OL i Tokyo sidste år. 

I dag kom ekvipagen lidt svært fra start, da de fik fem 4-taller for deres anden travers, men igennem programmet red de sig tilbage i toppen af placeringsrækkefølgen, hvr de blandt andet fik en del 8-taller og 8,5 for koreografi, sværhedsgrad og musik.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Joachim Thomsen red det næstbedste resultat i hus i dag. Det gjorde han i sadlen på Aaroe's Gandhi e. Blue Hors Don Romantic/ Resident (opdr. Lone og Knud Boisen). Sammen leverede de en præstation, der blev belønnet med 73,710 procent, og gennem programmet indløb en del 8-taller.

De to danske ryttere tager dermed hjem fra Norge med to topplaceringer ud af to mulige. Til start ved stævnet har ligeledes været en række danske springryttere. 

Alle resultater fra Norwegian Horse Festival.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen