Dansk succes i Ankum i weekenden

18-11-2013 19:26

Den danske dressurrytter og tidligere landsholdsrytter, Fie C. Skarsøe, havde i weekenden enorm succes ved dressurstævnet i Ankum, Tyskland, med flere heste

Den succesfulde danske dressurrytter, Fie C. Skarsøe, der driver en uddannelses- og konkurrencestald i Luxemburg, havde i weekenden adskillige heste med til stævne i Ankum, Tyskland.

Med den 8-årige oldenburger hingst Statesman e. Stedinger / Donnerschwee blev hun nr. 2 med 68,095% i en S-klasse for 7-9 års heste, og igen i Prix St. Georges blev det for denne ekvipage til en andenplads, denne gang med 70,570%. I samme to klasser startede Fie den lovende vallak For my Life e. Fürst Heinrich / Don Schufro. I lilletursfinalen Intermediaire I opnåede hun placering med begge heste; en andenplads med Statesman og en fjerdeplads med For my Life.

I Kort Grand Prix var Fie til start med sine igennem flere år meget succesfulde lilleturshest, den 12-årige KWPN.valak One Night Stand e. Olivi / Ferro, og det blev igen til placering. Denne gang som nr. 4 med 68,915%. I Grand Prix Kür viste ekvipagen særlig klassen og avancerede til en andenplads med intet mindre end 74%.

- Jeg er super tilfreds med One Night Stand, som har udviklet sig utrolig godt de sidste par måneder. Han har kun gået Grand Prix i et halvt år, fortæller Fie C. Skarsø.

Videoer

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen