Dansk Varmblods-salgsheste i fokus

23-11-2020 10:30

Dansk Varmblod har med medlemsbladet Ridehesten og Ridehesten.com indgået et samarbejde, der sætter større fokus på afsætning af Dansk varmblods heste

Copyright Ridehesten.com
En af de 383 DV-heste, der lige nu er til salg i Ridehestes salgsdatabase. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen.

Som et resultat af samarbejdet mellem Dansk Varmblod og Ridehesten fungerer det nu sådan, at når du opretter en salgshest af racen Dansk Varmblod i Ridehesten.coms salgsdatabase, så vil den automatisk figurere på Varmblod.dk. I praksis vil det betyde, at Dansk Varmblod får større mulighed for markedsføring af  salgsheste på egen side.

– Vi har længe oplevet en efterspørgsel fra medlemmerne på egen salgsdatabase, og vi har derfor haft fokus på, hvordan vi kunne indfri dette ønske. Vi har fundet en god løsning, hvor kommer bredere ud, og medlemmerne får annoncering to steder igennem samme annonce. Vi arbejder hele tiden på at øge afsætningen af medlemmernes heste og i det hele taget at gøre noget ekstra for at markedsføre Dansk Varmblodsheste i salgsøjemed. Ved at salgshestene på Ridehesten.com nu også vises på Varmblod.dk, har vi muligheden for at differentiere DV-salgsheste i et Dansk Varmblod-look og hjælpe ejerne med at markedsføre deres DV-salgsheste og eksponere dem endnu bredere, udtaler Louise Ringsbo. 

Dansk Varmblodsheste fra Ridehesten.com.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev