Dansk Varmblodshingst placeret i 145 cm rankingklasse (video)

25-03-2022 20:52

Christine Krogh Frausing
Skribent

Den 9-årige Dansk Varmblodshingst Casall Sem er i dag blevet placeret i en 145 cm rankingklasse ved det internationale stævne i Oliva, Spanien. Hingsten rides af norske Stein Endresen, der måske debuterer Casall Sem i 150 cm i weekenden

 

Copyright Ridehesten.com
Stein Endresen og Casall Sem. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er flere danske heste og ryttere til start ved det internationale stævne i spanske Oliva, og en af dem er den danskavlede hingst Casall Sem e. Cabachon/ Coronado 3, som bliver redet af norske Stein Endresen. Det er hingstestationen Katrinelund der ejer Casall Sem, i samarbejde med Esben Pedersen, og da Stein Endresen længe har haft et samarbejde med disse, er han ligeledes rytter til denne hingst

I dag red de en 145 cm ranking klasse, og her gjorde de kunsten efter fra sidste uges præstation i samme klasse. De blev nemlig placeret som nr. 14 ud af 75 i dag. Hvis alt går efter planen, vil parret i denne weekend prøve kræfter med den 150 cm-høje Grand Prix. 

Herefter går turen nordpå, hvor Casall Sem i en kortere periode i bedækningssæsonen vil stå til rådighed hos Katrinelund ved Ib Kirk. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Se start- og resultatlister her.

I en 140 cm klasse i dag ved samme stævne, blev Søren Pedersen placeret som nr. 10, da han med Tailormade Chaccothargo e. Chacco-Blue/ Conthargos red en flot fejlfri tur. 

Se resultater fra klassen her 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen