Danske dressurstjerner i front i Hagen

23-04-2021 12:21

Horse and Dreams Hagen: Vi er nu halvvejs gennem Grand Prix-klassen, hvor fire ud af fem danske ryttere har været på banen. Ind til videre er de alle i top 8, hvor Andreas Helgstrand og Fiontini ligger bedst placeret som nummer 3

Grand Prix-klassen til det internationale stævne i Hagen, Tyskland, er godt i gang, og vi er nu halvvejs gennem de 32 ryttere. Danskboende Severo Jurado Lopez, som tidligere har været ansat hos Helgstrand Dressage, åbnede i morgens klassen med Fendi e. Negro, hvor de opnåede 68,39%.

Fem danske ryttere er til start, og her har fire af dem nu været i ilden. Bedst placeret ligger Andreas Helgstrand og Fiontini e. Fassbinder/Romanov (opdr. Henrik Hansen) med 73,45% på tredjepladsen, mens Cathrine Dufour og Vamos Amigos e. Vitalis er lige hælene på fjerdepladsen med 72,91%.

Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald og Atterupgaards Orthilia e. Gribaldi/Donnerschlag har foreløbigt lagt sig på sjettepladsen med 72,63%, mens Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell e. Blue Hors Don Romantic/ Michellino pt. er nummer otte med 71,43%.

Som sidste dansker rider Carina Cassøe Krüth med Heiline's Danciera e. Fürstenball/ De Niro på banen 13.54. 

Hele stævnet livestreames via ClipMyHorse HER, hvor man også kan se programmet og starttiderne for klasserne. Det er muligt at se livestream gratis via en computer, hvis man ikke åbner videoen i fuld skærm, men blot beholder den i almindelig/lille størrelse.  

Følg klassens resultat HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner