Danske placeringer internationalt

22-01-2023 09:40

Annika Knudsen Lorentsen

I går lykkedes det et par danske springryttere af ride sig til flotte placeringer i henholdsvis Lier, Belgien og Oliva, Spanien

Copyright Ridehesten.com
Mie Mundberg Hansen med Calida. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det internationale stævne på Azelhof i Lier, Belgien, har flere danskere uge igennem opnået placering, og i går blev det til flere danske topplaceringer. 

Den ene sikrede Mie Mundberg Hansen i en 130 cm-klasse, hvor hun red den 9-årige Calida 113 e. Corrington/ Chacco-Blue fejlfrit og hurtigt igennem banen. Ekvipagen sluttede som nr. 4. I samme klasse blev østrigske Benjamin Saurugg, som er ansat i Danmark placeret på tredjepladsen med den danskejede Pearl PS e. Kannan/ Quidam de Revel. 

Lidt senere på dagen, sikrede Mikkel Laursen sig andenpladsen i klassen for 5- og 6-årige heste. Det gjorde han i sadlen på dne 6-årige Chaccoon Rouge e. Chacoon Blue/ Papillon Rouge efter fejlfrie ridt i begge faser. 

I denne klasse blev Mie Mundberg Hansen ligeledes placeret to gange som nr. henholdsvis 11 og 12 med sine to ungheste i klassen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagen i Lier sluttede med, at Elisabeth Salhøj Rask tog to placeringer i en mindre klasse. Den ene var en andenplads i sadlen på Chica e. Caricello/ Armstrong. 

Søren Pedersen placeret i Oliva
I Oliva, Spanien blev det ligeledes til et par danske placeringer. Den ene sikrede Søren Pedersen i en 130 cm-klasse i sadlen på Tailormade Conita Blue PS e. Conthargos/ Chacco-Blue. 

Herudover blev Anne-Charlotte Bøgh-Sørensen placeret i en 120 cm-klasse. 

Start- og resultatlister fra internationale stævner.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner