Mere end 600 tilmeldt i Odense

07-02-2023 12:34

Annika Knudsen Lorentsen

Scandinavia Jumping Tour afholdes i Odense Congres Center i næste uge, og opbakningen er stor med mere end 600 tilmeldte

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I næste uge bruges vinterferien af mange springryttere ved Scandinavia Jumping Tour i Odense Congres Center. Her afholdes springstævne for både pony- og hesteryttere, og arrangørerne har modtaget stor opbakning omkring stævnet. 

– Vi har rekordstor tilslutning til Scandinavia Jumping Tour i år med mere end 600 tilmeldte, fortæller Kim Ponsaing, som er en af nøglepersonerne bag arrangementet. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet byder på en lang række klasser fra LC til MA for både pony og hest, og der er blandt andet anden kvalifikation i Stutteri Ask Trophy på programmet. Samtidig har Dansk Ride Forbund besluttet at afholde deres årlige sportspræsentationer for landsholdstrupperne i forbindelse med stævnet. Læs om det her. 

Stævnet starter tirsdag i næste uge for ponyrytterne og fredag for hesterytterne. Ridehesten fotografer vil være til stede i løbet af stævnet, og billederne vil løbende komme online på ridehesten.com.

Følg stævnets start- og resultatlister her.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev