Militaryrytterne er klar til springning i Tryon

17-09-2018 09:09

Camilla Tiefensee Schrøder

Hestene blev godkendt til ridebanespringningen ved et regnfuldt vettjek i går, og den sidste og afgørende test i kampen om VM-medaljer er sat til at starte i dag klokken 17 dansk tid

Copyright Ridehesten.com
Irske Sarah Ennis, som foreløbig ligger på en individuel bronzeplads, skulle fremvise Horseware Stellor Rebound en ekstra gang for dyrlægeteamet under det sjaskvåde vettjek i Tryon. Foto: FEI presse
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der har været mange ændringer og aflysninger ved World Equestrian Games i Tryon som følge af de store regnmængder fra orkanen Florence. Den afgørende ridebanespringning ved VM i military skulle oprindeligt have fundet sted om søndagen, men er rykket til i dag, og det er på WEG's hjemmeside bekræftet, at konkurrencen starter klokken 16 dansk tid.

Søndag eftermiddag skulle hestene gennem vettjek i silende regn hos den danske hoveddommer Anne-Mette Binder, som havde tjansen sammen med amerikanske Jane Hamlin new zealandske Andrew Bennie.
Alle hestene fra det førende britiske hold gik direkte igennem, og det samme gjorde Ingrid Klimke's SAP Hale Bob OLD, som ligger på den individuelle førsteplads. Men irerne, som aldrig før har vundet holdmedaljer ved VM og nu ligger på en foreløbig bronzeplads, måtte holde vejret, mens to af deres heste skulle tjekkes en ekstra gang. Efter en grundig undersøgelse blev de dog godkendt sammen med resten af de 70 eliteheste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Start- og resultatlisterne

Se den foreløbige stilling for hold og individuelt

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen