Danskerne er klar til terrænet

18-08-2017 17:19

De sidste to danske ryttere, Peter Flarup og Hanne Wind Ramsgaard har i dag præsterede flot på dressurbanen, mens fokus nu ligger på den krævende og tekniske terrænbane, der venter rytterne i morgen

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup og Frankie i dagens aktion
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anden og sidste halvdel af dressuren er netop afsluttet i Strzegom, hvor der denne uge afvikles EM i military. 77 ekvipager har over de sidste to dage været på banen. Det varme vejr har været en udfordring for flere ryttere, men danskerne ligger fint blandt det stærke felt.

Peter Flarup og den 10-årige DV-vallak Frankie e. Frederico xx/Ak’s Rush leverede i dag Danmarks bedste resultat med 44,8 strafpoint. Dagens flotte præstation lover flot for de kommende dage, hvor det i morgen gælder terrænet. Ligesom ekvipagens egne resultater over de seneste to år, er de bedste nogensinde, heriblandt blev det en sejr i Normandiet i 2016, og i år en flot andenplads i Renswoude i Holland. 

Hanne Wind Ramsgaard, der deltog individuelt ved EM i 2015, leverede i dag en flot præstation med den faste makker DV-vallakken Vestervang Arami E. Akinos/Ragazzo. Dommerne honorerede dagens ridt med 47,7 strafpoint, der samtidig er ekvipagens bedste resultat til dato.

Nyheden fortsætter efter annoncen

-  Her er utrolig varmt, og nu stiller vi fokus på den krævende og ekstremt tekniske terrænbane vi skal ud på i morgen, fortæller en glad Hanne Wind Ramsgaard til Ridehesten.com

Med gårsdagens resultater fra Mia Hastrup og Cecilie Eriksen har det danske hold sammenlagt opnåede 138,10 strafpoint og en foreløbig 9. plads. Tyskland ligger lige nu solidt på sejren med 87,70 strafpoint, efterfulgt af det franske hold med 111,80 strafpoint, mens England er lige i hælene med 111,90 strafpoint.

I morgen gælder det terrænbanen, mens rytterne søndag skal dyste i ridebanespringning, hvor medaljerne samtidig uddeles blandt de 13 konkurrerende hold.

Se alle resultaterne HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen