Debut'er, nye ekvipager og en strøm af placeringer for danskerne i Belgien (Video)

03-04-2022 10:02

Christine Krogh Frausing
Skribent

I Lanaken, Belgien, er et stort hold danske ryttere til start ved Zangersheide-stævnet, hvor det er blevet til en masse fine placeringer, og hvor nye ekvipager har gjort det godt. Derudover debuterede Andreas Schou den 8-årige vallak Action Man i en 145 cm rankingklasse, med et rigtig flot resultat

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

På Zangersheide i belgiske Lanaken er en flere danske ryttere til start, og det er blevet til en del placeringer og flotte reultater til danskerne.

Blandt andet debuterede Andreas Schou den 8-årige vallak, Action Man e. Action Breaker/Stakkatol, i en rankingklasse i går, hvor det blev til en fejlfri runde, og en flot placering som nr. 8 i en top 10 der lå meget tæt. 

Derudover klarer den nye ekvipage, Caroline Rehoff Pedersen og Søndervangs Unikum e. Untouchable 27/ Cassini II det rigtig godt. I midten af februar blev Unikum solgt til Caroline Rehoff Pedersen, og allerede få dage efter købet red hun en flot fejlfri runde i 130 cm ved Sunshine Tour i Vejer de la Frontera, Spanien. Nu er de til start på Zangersheide, og i går leverede en en fin tur i 140 cm med et enkelt nedslag i omspringningen, der rakte til en 6. plads.

I samme klasse blev Philippa Wildfang Linde og Fafira W placeret som nr. 2, da de red en fejlfri hovedrunde, og igen en fejlfri og hurtig omspringning. Derudover blev Philippa placeret som nr. 10 i en klasse for 7-års heste med Sohn Der Erde K e. Salz Der Erde/ Contender.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag stiller Philippa til start i en 145 cm klasse med hesten Choppine du Bidou e. Rock'N Roll Semilly/ Aiglon Rouge, og det samme gør Laura Baaring Kjærgaard med Viva Vulkano e. Vulkano, samt Clara Hallundbæk med Hh Best Buy e. Baloubet du Rouet/ San Patrignano Cassini. 

Se start- og resultatlister her. 

I videoen ses Andreas Schou og Action Man i deres debut.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner