Der er Krafft på Eliteskuet

25-08-2018 11:13

Britt Carlsen

Det er i år første år, den internationale foderproducent KRAFFT er hovedsponsor for Dansk Varmblod og samtidig har det store eliteskue som hovedfokus denne sommer og det er en succes, fortæller Jesper Bæk, Krafft Danmark

Copyright Ridehesten.com
Jesper Bæk, KRAFFT Danmark.

I denne weekend afvikles Dansk Varmblods KRAFFT Eliteskue på Vilhelmsborg. Her mødes årets bedste hopper i kamp om medaljer, samt de bedste 2-års hopper og føl fra landets udstiller og skuer.

Det er første år KRAFFT har sat navn på Eliteskuet, og det er også den internationale foderproducents første år som hovedsponsor for Dansk varmblod.

- Eliteskuet med landsstævne er et kæmpe udstillingsvindue for os, rent markedsføringsmæssigt, og en chance for at møde vores nuværende og fremtidige kunder fra både avlen og sporten, indleder Jesper Bæk fra KRAFFT Danmark. Det internationale, svenske foderfirma kom ind på det danske marked for tre år siden, og samarbejdet med Dansk Varmblod har haft stor betydning for kendskabet og salget, bekræfter Jesper.

Det er ikke alene herhjemme, KRAFFT bliver synlig i forbindelse med engagementet i Eliteskuet, også i udlandet bliver det svenske kvalitetsmærke kendt, idet Dansk Varmblod nyder stor anerkendelse i udlandet, og der er enorm interesse for Elitefølauktionen som afvikles i aften lørdag.

- Her går avl og sport hånd i hånd, fordi begge dele er repræsenteret med landsstævne i dressur og springning samt eliteskue som også har avlernes interesse. Det passer perfekt til vores kundegruppe, og den målsætning vi har med foder til avlen og sporten, understreger Jesper Bæk.

Avlere og ryttere, som normalt indkøber deres KRAFFT foder hos forhandlerne, samt de, som køber i større partier er repræsenteret på Vilhelmsborg denne weekend, og alle er meget velkomne til at komme forbi KRAFFTs stand i opvisningshallen for at få en samtale om fodervalget til den kommende vinter.

- Der er mange mennesker, som kommer her, foruden de, som udstiller heste på eliteskuet eller rider landsstævne: fremtidige avlere og ryttere som kommer for at følge sporten, såfremt de ikke selv er til start.

Tre år på det danske marked
- Vi kom ind på det danske marked for tre år siden, og det seneste år, hvor vi har været hovedsponsor for Dansk Varmblod har vi oplevet en kæmpe opbakning fra både avlere og ryttere, og det er vi utrolig glade for, understreger Jesper, der bekræfter, at virksomheden virkelig har fået bonus for deres sponsorat.

- Hovedsponsoratet for Dansk Varmblod har været en god vej ind på markedet, og vi har oplevet et boost i salget det seneste år. Og det øgede kendskab til KRAFFT skyldes ikke mindst Dansk Varmblods regioner, som har været meget positive og opmærksomme på at gøre virksomheden synlig med bl.a. bannere osv. til regionsarrangmenter. Det er vi meget taknemmelige for, understreger han.

I videoen her i nyheden fortæller Jesper Bæk om det spændende tiltag KRAFT Tour of Amateurs for springryttere, hvor de bedste fra Danish Christmas Show mødes i en finale ved Dansk Varmblods hingstekåring i Herning i kamp om, måske, tre pladser ved det internationale stævne i Falsterbo næste sommer.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner