Det har været en anderledes tid

19-10-2020 18:29

Caroline Østerby

Der har været lidt stille her på bloggen, men det har også været en meget anerledes tid for os ponyrryttere i forbindelse med corona

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har være en noget anderledes tid for os ponyryttere i forbindelse med Corona. Der hvor vi stå opstaldet var det nogle svære måneder med skemaer og ridetider som naturligvis gjorde vores rideture og træning svært og udfordret.

Nu er der lukket op for stævner igen og vi er startet med de små hyggestævner. Men som alle ved har man også kunne mærke Corona når man var på stævnepladsen. Afstand, begrænset antal tilskuere og ingen æresrunder. Jeg og min rideveninde var også startet på jagt, som var så sjovt, men det er nu lukket helt ned igen grundet Corona. For første gang i 120 år er Hubertusjagten også aflyst - noget vi ellers havde set frem til. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Men gode stunder har der også været, jeg er blevet konfirmeret og naturligvis blev mine to ponyer en del af min store dag. Og så har vi fået en ny hjælper i stalden, min søsters lille dreng, Buster.

De næste par uger bliver meget travle Riders Cup i denne uge, praktikplads hos Helgstrand i Nordjylland ugen efter og så åres højde punkt Christmas show.

Så masser af gode ting at glæde sig til i de næste måender som jeg kommer tilbage med blogs på.   

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen