Corona har sat en stopper for meget

05-02-2021 14:14

Caroline Østerby

To af de ting jeg er mest ked af der blevet aflyst pga. af Corona er helt klart stævner og undervisning. Jeg synes, at det er svært at holde seriøsiteten oppe, når vi hverken har nogle stævner at se frem til eller en omgang undervisning en gang imellem - men vi prøver vores bedste

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Til gengæld får vi hygget voldsomt meget med en masse godbidder og lange ture. Det er længe siden, at jeg har haft så meget tid til bare at være i det på den måde som jeg er for tiden. Selvom jeg går i 9. Klasse og selvfølgelig også skal passe online-skolen, har jeg dejlig meget tid til mine søde små ponyer. Så vi nyder vores mange timers lange ture på fælleden og uendeligt meget kærlig tid på staldgangen - Så intet er så slemt at det ikke er godt for noget andet ;)

Nyheden fortsætter efter annoncen

Her på det sidste har vi fx. taget ponyerne flere gange  og læsset dem for at køre i dyrehaven, og ride der - noget vi normalt ikke vil have tid til medmindre det var planlagt i meget god tid. Jeg har også et par gange taget begge ponyer med, og bare gået i 2-3 timer ude på Kalvebod-fælleden - Noget jeg heller aldrig har gjort før, fordi tiden ikke har været til det. 

Jeg synes selvfølgelig, at det er super dejligt og hyggeligt, men jeg glæder mig også ekstremt meget til alt bliver normalt, og især til at stævnerne åbner op igen. 2021 er mit sidste ponyår så jeg håber utrolig meget på at kunne få lov at komme ud og starte en masse gode stævner på Mitzi :)) 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald