DM for hold på Kallehavegaard

04-06-2022 16:30

Efter at have siddet et år over, afholdes der igen – i denne weekend – landsstævne i military på den kendte militarybane ved Kallehavegaard Rideklub ved Randers, en af Danmarks smukkest beliggende rideklubber, lige ned til Gudenåen

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend skal de nye DM-vindere for hold findes. 150 ekvipager fra både Danmark, Norge og Sverige har meldt til start, og 12 danske hold skal dyste om det danske mesterskab. Terræn, spring og dressur. Den olympiske disciplin military tester både rytter og hest i alle tænkelige situationer.

Tia Lundemose, der selv er aktiv military rytter og ejer af Kallehavegaard, har sammen med en masse frivillige hjælpere, sørget for at banen også i år, er i tip top stand, og udfordrende på den sikre måde.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er et stort antal sponsorer der har doneret mange flotte præmier alle dage. Agria forsikring er igen i år hovedsponsor for alle danske mesterskaber, hermed også for weekendens stævne i Randers.

Både heste og ponyer deltager, og lørdag aften er der rytterfest både for de store og de små. Så der er underholdning for alle aldre, hvis man har lyst til at lægge vejen forbi Kallehavegaard i weekenden.

Stævnets start- og resultatlister.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev