DM i dressur hos Helgstrand til og med 2024

27-09-2021 14:22

Christine Krogh Frausing
Skribent

Helgstrand Academy er netop blevet tildelt yderligere tre år med danmarksmesterskaberne i dressur. Det betyder altså at man kan se frem til meget mere dressur i de flotte omgivelser, der de seneste tre år har dannet rammer om DM. Derudover løfter Helgstrand sløret for fremtidige projekter, heriblandt spring- og dressurstævner på C- og B-niveau

Copyright Ridehesten.com
Vinder af DM for senior Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, nummer to; Nanna Skodborg Merrald og Atterupgaards Orthilia og nummer 3; Daniel Bachmann Andersen og Marshall-Bell. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Helgstrand Academy har de seneste år været værter for danmarksmesterskaberne i dressur, efter det i 15 år har været afholdt på Broholm. Dansk Ride Forbund har anerkendt de sidste tre års succesfulde danmarksmesterskaber, og har derfor tildelt Helgstrand Academy yderligere tre år. En beslutning, som falder perfekt i tråd med Global Equestrian Groups øgede fokus på stævneafvikling i Danmark samt i Tyskland og USA. 

Det er ikke længe siden, at Helgstrands nye Head of Event & Partnership, Martin Thorbøll Pedersen, trådte ind ad døren, og blandt hans første opgaver var at sikre yderligere 3 års afvikling af danmarksmesterskaberne hos Helgstrand, hvilket nu er en realitet. 

Vi arbejder på at kunne tilbyde både spring- og dressurstævner på både B- og C-niveau, hvilket har sat gang i en naturlig rebranding-proces, eftersom vi nu kommer til at afvikle flere stævner end bare Equitour. Vi glæder os derfor snart til at kunne præsentere det nye setup, fortæller Martin Thorbøll Pedersen. 
 

Nyheden fortsætter efter annoncen– Det gode samarbejde med Dansk Ride Forbund har været et godt afsæt for de store visioner, som vi har for events hos Helgstrand. Sammen har vi haft en dialog omkring flere stævner, og det glæder mig at kunne løfte sløret for, at vi ud over danmarksmesterskaberne og EEF Nations Cup i spring, kommer til at ramme bredden med de øvrige stævner, som vi har i pipelinen, fortæller Martin Thorbøll Pedersen, Head of Event & Partnership ved Helgstrand Dressage.

Stævnepladsen hos Helgstrand udgør de perfekte rammer til at afvikle både nationale og internationale stævner, og pladsen er siden etableringen blevet udvidet år for år i takt med nye ambitioner og visioner.

 

Copyright Ridehesten.com
VIP Lounge ved Helgstrand. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen


– Vi har mange idéer på tegnebrættet, og vores ønske er at skabe de bedste forudsætninger for gode oplevelser og samtidig inkludere bredden meget mere. Vi arbejder på at kunne tilbyde både spring- og dressurstævner på både B- og C-niveau, hvilket har sat gang i en naturlig rebranding-proces, eftersom vi nu kommer til at afvikle flere stævner end bare Equitour. Vi glæder os derfor snart til at kunne præsentere det nye setup, tilføjer Martin Thorbøll Pedersen. 

Global Equestrian Group har fornylig tilføjet yderligere to steder til porteføljen, som sammen med Helgstrand Academy kommer til at danne rammen for unikke stævneoplevelser verden over. 

– Vi ser en stor synergi i at udvide vores forretningsområde med stævneaktiviteter. Med erhvervelsen af Riesenbeck International i Tyskland og Palm Beach International Equestrian Center i Wellington, USA, ud over Helgstrand Academy, har vi udviklet et setup, der tilgodeser ryttere i det meste af verden. Efter to udfordrende år med corona, glæder vi os bare til at møde jer rundt på stævnepladserne og mærke stemningen fra fyldte tribuner igen, siger Andreas Helgstrand. 

Datoen for danmarksmesterskaberne i dressur, som inkluderer DM for senior, U25 og para, er ikke fastlagt endnu, men stævnet kommer formentlig til at ligge ultimo maj/primo juni 2022.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen