Spændende 2. afdeling af junior-, ungrytter- og U25-DM

13-08-2016 19:01

Ann-Sofie Skovlund Eriksen

Anden afdeling af DM for junior-, ung- og U25-ryttere i dressur er i dag blevet afviklet og selvom vejret ind i mellem bød på øsende regn og blæsevejr, bevarede rytterne roen og kæmpede videre

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohmann og Noosa Melody

Juniorer

For juniorrytterne red de 24 bedste fra gårsdagens første afdeling i dag TCJ09-programmet for de fem dommere – herunder overdommer ved C; Jesper Holst Hansen. Det blev til endnu en flot sejr til Karoline Rohmann og Noosa Melody e. Blue Hors Don Romantic med hele 75,658%. Camilla Søndberg Thomasberg Andersen og Rafaella K e. Skovens Rafael/ Blue Hors Hertug red sig i går ind på en flot andenplads, men måtte i dag se sig slået og derfor indtog de sammen tredjepladsen med 70,658%. Andenpladsen blev i dag taget af Caroline T. Elsner og Alskenz Firfod e. Zardin Firfod/ Zalmiak Firfod – sammen avancerede de fra en 13. plads i første afdeling til dagens flotte andenplads med 71,211%. De 15 bedste ryttere fra de to klasser videre til søndagens kürfinale. Carolines avancering har fået hende og Alskenz Firfod op på en flot samlet tredjeplads.

Se det samlede resultatet af klasserne HER

Copyright Ridehesten.com
Michala Mejlgaard Jensen og Uno

Ungryttere

Blandt ungrytterne er feltet stærkt og således holdt alle fire først placerede på rækkefølgen i dag. Det blev endnu en gang til en førsteplads til Michala Mejlgaard Jensen og Uno e. Olivi/ Nooitgedacht med 70,921%. Pernille Koch Rasmussen og Heslegård’s Robert e. Heslegård’s Rubin/ Landau red sig igen i dag ind på en flot andenplads med 70,605%. Den smukke skimlede hest Daydream og rytter Caroline Aarosin bibeholdt ligeledes deres tredjeplads i dagens klasse med 69,737%. Blandt ungrytterne er der tæt løb og det vil blive spændende hvem der lige kan give den en ekstra tand i morgendagens kürfinale, hvor de 15 bedste deltager.

Se det samlede resultatet af klasserne HER

Copyright Ridehesten.com
Sille Engermann og Darius

U25

U25-rytterne sørgede for at holde spændingen i top, men det blev endnu en flot sejr til den dygtige unge rytter Sille Engermann og hendes hest Darius e. Donnerloh/ Pik Solo med 70,185%. Julie Dankau og Overgaard’s Lawel e. Weltjunge/ May Sherif løb med andenpladsen og en procent på 68,116% mens tredjepladsen i dag blev indtaget af Sara Juel Sproegel og Hot Shot e. World Diamond O/ Latimer med 66,140%. Sara og Hot Shot avancerede fra en sjetteplads i første afdeling til den flotte tredjeplads i dagens klasse. Samlet set betyder det at de er rykket fra en sjetteplads til en fjerdeplads.

Se det samlede resultatet af klasserne HER
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen