U18 guldvinder: – Jeg er så glad for min hest

01-05-2022 13:50

Annika Knudsen Lorentsen

I overlegen stil red Josephine Christian Jacobsen i dag guldmedaljen hjem i Agria DRF Mesterskabet for juniorryttere, hvor hun leverede to flotte fejlfri runder i finalen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste dag ved DM-stævnet hos Absolute Horses på Tågerup, er i fuld gang og juniorrytternes Agria DRF Mesterskab er netop afgjort.

Banebygger-teamet havde sørget for at bygge to udfordrende 140 cm baner, og særligt banen i første runde gav problemer for nogle af rytterne. Det betød, at der blev andet lidt på placeringsrækkefølgen inden den anden runde. 

Copyright Ridehesten.com
Josephine Christian Jacobsen med Tango. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Årets guldvinder, Josephine Christian Jacobsen, havde dog ingen problemer med at ride fejlfrit på hverken første eller banen bane i finalen, og dermed kunne hun kåres som Agria DRF Mester for junior 2022 med sammenlagt 0 fejl. 

– Det var nogle rigtig fine baner, hvor jeg synes, at den første var den mest tekniske, fortæller Josephine og fortsætter: 

Copyright Ridehesten.com
Josephine Christian Jacobsen med Tango. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

– Næste stævne for os er Nations Cup i Drammen, og så tager vi den lidt derfra, men vi har selvfølgelig nogle forhåbninger til den kommende sæson. 

15-årige Josephine var til start i sadlen på den 14-årige Tango e. Cooper Vd Heffinck/ Cassini I, som er en hest hun ikke har haft så længe. I videoen nedenfor kan I høre et interview med Josephine, hvor hun fortæller om, hvordan det er at vinde mesterskabet. 

Flot ridning fra mange ryttere
De unge ryttere i dagens finale gjorde alle deres bedste for at ride nogle gode runder, og rigtig mange kom flot igennem de svære baner. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

En af dem var Frida Munk Lassen, som i dag leverede to fejlfrie runder i sadlen på Valerie Ask e. Larimar/ Quite Capitol (opdr. Peder Øllgaard). Det betød, at hun kun hænge sølvmedaljen om halsen.

– Jeg er rigtig glad, Valerie sprang helt fantastisk derinde og hun er så god til at hjælpe mig, når der er brug for det. Det var nogle rigtig gode baner at ride, udtalte Frida efter finalen.

På tredjepladsen, og dermed som bronzemedaljevinder, blev det Karoline Sloth Kjær. Hun red den 10-årige Cocorico De Riverland e. L'Arc de Triomphe Z/ Kashmir van het Schuttershof, som hun virkelig formår at ride godt rundt på de store baner. 

– Jeg er vældig glad, selvom det selvfølgelig var ærgerligt med det nedslag. Min hest sprang rigtig godt, og jeg synes personligt, at den første runde af de to var den sværeste i dag, forklarer Karoline, som red fejlfrit i første runde og havde et let nedslag i anden runde. 

På fjerdepladsen blev det Emma Ponsaing med Aramis 577 e. Argentinus/ Gracieux som i dag leverede to gode runder. Den ene med 4 fejl og den anden med 0 fejl. 

Femtepladsen blev Jacob Theodor Schmidt i sadlen på den velspringende hingst Commarron Z e. Comme Il Faut/ Cassaro. 

Sjettepladsen blev Caroline Knudsen med Landlyst Callicon e. E Bøgegårdens Dicapo/ Coronado (opdr. Karina Pinds). 

Samlet resultat fra mesterskabet.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen