Dobbelt op på sejre i Hedensted

19-11-2018 13:03

Ved det traditionsrige ponylandsstævne i Hedensted som blev afviklet i den forgangene weekend, formåde både Sophia Boje Obel Jørgensen og Julie Dam Jensen at vinde to klasser hver

Copyright Ridehesten.com
Sophia Boje Obel Jørgensen på Cascadura

Hedensted Rideklub har i denne weekend været vært for et ponylandsstævne i dressur, og det er nu tiende år i træk, at klubben ved dette landsstævne også har fået for afholdelsen af den traditionsrige Rosenparade, hvor dansk ponydressur tager afsted med de landsstævneryttere, der fra årsskiftet falder for aldergrænsen. 

I den forbindelse er der over weekend blevet redet PRI, PRT og PRM for både kategori I og II. Gennem weekenden formåede to ryttere i hver sin kategori at vinde to klasser.  

I fredagens ene afdeling af PRI for kategori I ponyer, vandt Julie Dam Jensen og Chico's Boy Hoejgaard overlegnet deres klasse foran 31 andre ekvipager med hele 72,12%. Grundet venterlister kom ekvipagen ikke til start i lørdagens PRT, men tog der i mod revanche, da de i går sejrede i PRM med 71,09%.

Hos kategori II ponyerne sejrede Sophia Boje Obel Jørgensen på hoppen Cascadura rent bord i både PRT og PRM.  Med 71,53% vandt ekvipagen PRT, mens de i går sluttede weekenden af med at vinde PRM med 69,91%. Begge dage red Sofie Søndergaard på Kasper sig ind på andenpladsen med henholdsvis 67,17% og 68,04%.

Se resultaterne fra stævnet HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen