Dobbeltsejr til Eric Guardia Martinez i 4-års finalen

17-10-2021 11:56

En god håndfuld kvalitetshingste beklædte toppen af placeringerne i 4-års finalen ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championater for ungheste på Blue Hors, hvor Helgstrandrytteren Eric Guardia Martinez i sikker stil besatte både første- og andenpladsen

Copyright Ridehesten.com
Eric Guardia Martinez og My Vitality. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dommertrioen Kurt Christensen, Ole Hummelshøj og Lene Ejby Christiansen var betroet opgaven at dømme de 4-årige dressurhestes finale med 22 heste, der gik parvis og efter hvert program fik dommerkommentarer præsenteret af Ole Hummelshøj.

Den spanske Eric Guardia Martinez, der er ansat hos Helgstrand Dressage, har stævnet igennem demonstreret sit store talent for at ride ungheste og vise dem meget afspændt, hvorved hestene får den optimale mulighed for at vise deres gangartspotentiale, ridelighed og kapacitet.

Vindertitlen red Eric Guardia Martinez i hus på sidste års vinder af hingstenes 35-dages test, My Vitality e. Vivaldi/D-Day, der er helbror til den kendte avlshingst Vitalis. Han sluttede i dag på 94,0 med 9,4 for trav, 9,0 for skridt, 9,4 for galo, 9,7 for ridelighed og 9,5 for galop.

Copyright Ridehesten.com
Eric Guardia Martinez og Freddie Mercury. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Han har mange vinderkvaliteter, og allerede da Andreas så ham første gang, sagde han, at han ville blive en vinder. Først og fremmest er det hans karakter, og han hviler altid i sig selv i enhver situation, fortæller Eric.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Han besatte andenpladsen med endnu en hingst fra Helgstrand Dressage, den elegante Freddie Mercury e. Fürstenball/ Samarant. – Han er en speciel hest med tre supergangarter og en fantastisk karakter, der hjælper mig til at ride ind og præstere, fortæller Eric.

Freddie Mercury blev belønnet med 9,5 for trav, 9,8 for skridt, 8,6 for galop, 9,5 for ridelighed og 9,2 for kapacitet, hvilket rakte til 93,2.

Copyright Ridehesten.com
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Monte Carlo TC. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.

Det blev Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald og hingsten Blue Hors Monte Carlo TC e. Dream Boy/ United. De sluttede på 89,6 med delkaraktererne 8,8 for trav, 8,5 for skridt, 9,0 for galop, 9,5 for ridelighed og 9,0 for kapacitet. Vinderen af den indledende klasse, Moisés Azuar og Sir Floresco e. Sir Heinrich/Floresco, besatte i dag fjerdepladsen i et stærkt finalehold.

Klassens resultat.

Stævnet start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen