Døde heste fundet i lastbil

16-09-2016 12:10

En flok lokale ansatte på en færgerute gjorde sig et frygteligt fund, da de fik åbnet op til lastbil om bord på færgen med intet mindre end fem døde heste om bord

Copyright Ridehesten.com

Det var en portugisisk ejet lastbil, som var kommet om natten til færgelejet for at krydse over fra Portsmouth til Caens i Frankrig tidligt om morgenen den 26. august.

Ved færgelejet ventede så en ny chauffør, der skulle køre lastbilen om bord og videre derfra. Da han fik mistanke om, at en af hestene var kommet i problemer med skillevæggen, valgte han at åbne ind til lastbilen. Men her blev han mødt af et frygteligt syn, idet fem af hestene var døde og resten så meget medtagede ud.

En af hestene hoppede straks ud af lastbilen og trådte på de døde hesten på sin vej for at komme ud i friheden. Både chaufføren og hans medhjælper var frygteligt berørte og rystede over den grufulde oplevelse.

Om de resterende heste der stadig var i live, er blevet behandlet efterfølgende, er der ingen oplysninger om. Det portugisiske selskab vil heller ikke udtale nærmere om sagen, før den har været for retten.

Kilde: HorseandHound.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen