Donna Charian er blevet svensk

16-01-2019 08:03

Don Schufro-hoppen Donna Charian, som for år tilbage gik på det danske juniorlandshold, er blevet solgt til svenske Anna Jarnald 

Copyright Ridehesten.com
Anna Jarnald og Donna Charian

Den svenske dressurrytter og træner Anna Jarnald har erhvervet sig den 14-årige Don Schufro/Rotspon-hoppe, Donna Charian. Tilbage i 2012 gik hoppen EM for juniorer med Caroline Schmidt og har siden 2016 været redet af Carina Nevermann Torup, indtil Anna Jarnald for fire uger siden overtog tøjlerne. 

- Jeg købte hende for fire uger siden, da jeg ledte efter en mere rutineret hest til at have sideløbende med min unge hest Bakkelys Filuka e. Skovens Rafael/Di Noir (opdr. Egon Boesen). Jeg fandt Donna hos min veninde Carina Nevermann Torup, og jeg faldt for hende med det samme fortæller Anna til Ridehesten.com og fortsætter - Nu skal vi lære hinanden at kende og have hjælp fra min træner gennem de sidste mange år, Stefan Jansson.

30-årige Anna Jarnald er velkendt i Danmark, da hun tilbage i 2010 var ansat som rytter for Andreas Helgstrand. Hun har i alle ungdomsårene været på de svenske landshold, redet Grand Prix og arbejder nu som rytter og træner på fuldtid. 

- Mit mål med Donna Charian er at ride Grand Prix og når hun engang skal pensioneres, håber vi at hun skal have mange føl her hos os. 

Copyright Ridehesten.com
Carina Nevermann Torup og Donna Charian
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen