Dressurens Venner Cup afgjort

04-09-2022 14:02

Christine Krogh Frausing
Skribent

I dag blev dressuren Venner Cuppen afgjort, efter holdene har redet 2 runder her ved finalestævnet. Det blev Hornum-Ulstrup Rideklub der endte med at løbe med sejren

Copyright Ridehesten.com
June Kelberg Smith og Minos. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var finaledag ved Vallensbæk Rideklub, hvor Dressurens Venner Cup skulle afgøres. Finalen har været afviklet sa°ledes, at der i fredags var en opvarmningsklasse. Lørdag og søndag har to ryttere fra holdet redet LA2-A og to ryttere LA5-A, således at alle ryttere på holdet har redet to gange, og der dermed er 8 resultater for hvert hold. De 3 bedste resultater fra lørdag og søndag bliver lagt sammen. 

Fire hold var til start i finalen, og efter de to runder som alle ryttere skulle ride, stod det klart at Hornum-Ulstrup Rideklub var bedst. 

Copyright Ridehesten.com
Sarah Groth og Zuzette. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Hornum-Ulstrup Rideklub's hold, bestående af Kamilla J. Larsen, Sarah Groth, Caroline Sanggard og June Kelberg Smith opnåede samlet 417.916% over de 6 bedst redene dressurprogrammer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen endte Ertebjerggaard Sports Rideklub med at tage, da de sluttede med samlet 413.888%. Herefter kom Rideklubben Falken på en tredjeplads, med i alt 391.490%. 

Flotte præmier i Dressurens Venner Cup

Det vindene hold fra cuppen har vundet 10.000 kr, imens andenpladsen har vundet 6.000, og tredjepladsen har vundet 4.000. Herudover har INGDAM’S sponseret rosetter og plaketter til finalens tre placerede hold, samt dækkener og æresbånd til det vindende hold, foruden gavekort på kr. 2000,- til hver rytter på det vindende hold til brug for sadeltilpasning, når behov. Den vindende rideklub vandt ydermere et foredrag om "Hestens og Rytterens præstation i forhold til Sadlen” med INGDAM’S. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen