DRF nu og i fremtiden

09-09-2020 11:01

– Mit indtryk var til at starte med, at DRF var en halvstøvet, reaktiv organisation, som nok havde fået skabt en for stor afstand til klubberne, til rytterne og til sporten. Det har for mig været det vigtigste at gribe fat i og få lavet en sund turn around, sådan indleder DRF's direktør Morten Schram Rodtwitt et stort interview i magasinet Ridehesten

Copyright Ridehesten.com
Der er energi og engagement i at have gode traditioner og en stærk kultur. Men vi må gerne skubbe og pirke lidt til traditionerne, udtaler Morten Rodtwitt i en stor artikel i magasinet Ridehesten. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen

– Vi skal forklare, hvorfor vi foretager de prioriteringer, vi gør, og det er administrationens dyd, at vi skal være skarpe på information. Vi skal være opsøgende, udfarende, og vi skal ville en tæt kontakt med klubberne, officials, rytterne osv. for at understøtte den videre udvikling. Det kan vi ikke gøre fra vores skrivebord, vi skal ud i marken, understreger DRF's direktør Morten Schram Rodtwitt et stort interview i magasinet Ridehestens septembernummer. 

Her forklarer han, forbundets indsatsområder de kommende år.  – Vi skal tage initiativer og facilitere og understøtte et samarbejde med klubberne. Det bliver vores vigtigste indsats på den længere bane. Og vi har særlig fokus på de valgte indsatsområder, som er:

  • Elevskolern
  • Rideklubberne
  • Hestevelfærd
  • Ridesporten som en paraply for stævner og aktiviteter. 

I artiklen begrunder direktøren de særlige fokusområder, ligesom han forklarer den øgede indsats i forhold til rideklubber mv. 

Køb abonnement på magasinet Ridehesten HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen