DRF og Pavo indgår nyt samarbejde

01-04-2014 09:10

Hestefoderproducenten Pavo er i 2014 hovedsponsor for kvalifikationerne i Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste i dressur og springning samt finalerne i springning, og i 2015 og 2016 opgraderes sponsoraterne til hovedsponsorater for både kvalifikationer og finaler

Copyright Ridehesten.com

I 2014 er kvalifikationerne samt springfinalen i Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste i dressur og springning powered by hestefoderproducenten Pavo, og i 2015 og 2016 opgraderes hovedsponsoratet til at omfatte begge finaler.

Formålet med samarbejdet mellem Pavo og Dansk Ride Forbund er at udvikle et samarbejde omkring championaterne, der i samspil med de enkelte stævnearrangører skal udvikle stævnerne med det formål at øge publikumsdeltagelsen og skabe ekstra opmærksomhed for Pavos produkter og championaterne.
Salg- og marketingschef Morten Dueholm Larsen, fra Pavo Danmark er begejstret for aftalen med Dansk Ride Forbund.
”Pavo har et bredt sortiment og udvikler foder specielt til avl og sport på baggrund af videnskabelige undersøgelser. Vi har de seneste år haft mere og mere fokus på sport og har bl.a. med danmarksmesteren i dressur Anna Kasprzak synliggjort den side af sortimentet og vores ekspertise på området. Med denne aftale får vi vist vores produkter i sports-sortimentet til både dressur- og springrytterne. Vi kan bidrage til at optimere sporten endnu mere ved at hjælpe rytteren med at finde det foder, der gør forskellen. Sunde heste holder længere og præsterer bedre, det er grudlæggende i Pavos filosofi”, siger Morten Dueholm Larsen.
”Med vores championater har vi gennem årene udviklet et stærkt brand, hvor de bedste danske spring- og dressurheste skabes og findes. Vi er derfor glade for at have fundet en samarbejdspartner, der på samme vis har skabt og udviklet kvalitetsprodukter gennem mere end 40 år, og jeg er sikker på, at vi over de næste tre år kan løfte championaterne sammen”, siger Lars Moss, sponsorchef i Dansk Ride Forbund.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing