Dufour er nu nummer seks i verden

02-02-2020 07:06

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter den seneste opdatering af FEI's verdensrangliste i dressur er Cathrine Dufour og Daniel Bachmann Andersen fortsat i top 10, men de er begge rykket en enkelt plads i forhold til sidste måned

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy er den højest rangerede danske ekvipage på verdensranglisten. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy er rykket en enkelt placering ned på verdensranglisten, hvor de nu ligger på en sjetteplads, og Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack er avanceret fra niende- til ottendepladsen. Det viser den sidste opdatering af listen, som tæller resultater fra februar 2019 til og med januar 2020.

Med det høje antal point, som Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Don Olymbrio har indtjent over det seneste år, rangerer ekvipagen stadig højt på verdensranglisten, og er endda rykket en smule opad til en 11.-plads, selvom hesten i efteråret blev givet videre til Agnete Kirk Thinggaard. Agnete selv ligger fortsat i top 50 med sin nu pensionerede Jojo AZ.

Cathrine Dufour og Bohemian er rykket fra en 30.- til en 27.-plads.

Dujardin haler ind på tyskerne
På første- og andenpladsen sidder den tyske dressurdronning Isabell Werth fortsat urokkelig på sin trone med henholdsvis Bella Rose og Weihegold. Hendes nærmeste konkurrent er landsholdsmakkeren Dorothee Schneider og Showtime FRH på tredjepladsen.
Britiske Charlotte Dujardin er den eneste rytter i top 10, som har taget to spring opad, og hun ligger nu på sjettepladsen med Mount St. John Freestyle. Hun slog fornylig Isabell Werth ved World Cup-stævnet i Lyon, og med sin nye placering har hun overhalet både tyske Jessica von Bredow-Werndl og Cathrine Dufour.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen