DV auktionsføl i S-dressur

20-01-2023 17:42

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblodshoppen Tophøjs Zackira har debuteret i Intermediaire II med den danske OL-rytter Anders Dahl, som er bosat i England og som har været rytter på den talentfulde hoppe i omkring et år

Copyright Ridehesten.com
Anne Sofie Aaen med Tophøjs Zackira. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tidligere OL-dressurrytter og berider, Anders Dahl, der har været bosat uden for Danmark i næsten to årtier, og som i dag driver sin egen forretning i England, har debuteret Tophøjs Zackira e. Blue Hors Zack/ Sorento (opdr. Anette Nilausen og Nils Jørgen Johansen) på S-niveau.

Sammen har de deltaget i en Intermediaire II og opnået 70 procent. Det beretter Anders i et opslag på sin Instagram. Se opslaget nedenfor.

Tophøjs Zackira er trukket på hoppen La Luna som ligeledes blandt andet er mor til Rockson e. Blue Hors Rockefeller, der er succesfuld med den tyske rytter Uwe Schwanz, og som tidligere har vundet Dansk Ride Forbunds championat for 4-års heste med Severo Jurado Lopez i sadlen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Zackira, der er født i 2014, blev uddannet af Anne Sofie Aaen, som blandt andet har redet hoppen i MB-klasser inden Anders Dahl overtog tøjlerne.

Se Anders Dahls opslag nedenfor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Anders Dahl (@a.dahl.dk)

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen