DV-hest vinder norsk dressurmesterskab for seniorer

10-09-2021 07:00

Christine Krogh Frausing
Skribent

DV-hesten, Centano, har med sin ejer og rytter Anniken Hals vundet Norgesmesterskaberne i dressur for seniorer

Copyright Ridehesten.com
Anniken Hals med Chopin. Foto: Ridehesten / Lærke Eifler.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Anniken Hals og Centano e. Crelido/ Come Back II (opdr. Finn Christensen) fra Borge Rideklubb red sig til top ved Norgesmesterskaberne for seniorer, der blev afviklet over tre starter i Intermediare II, Grand Prix og Grand Prix Kür, fordelt på tre dage henover weekenden 26. til 28. august, skriver Blue Hors på deres hjemmeside.

På lokationen Haugaland Hestesport Arena skulle ekvipagen om fredagen ride Intermediare II, og her blev det til 68,8 % og en sejr i første afdeling af Norgesmesterskabet. I lørdagens 2. afdeling af seniormesterskabet blev det til 66,3 % i Grand Prix, der var nok til at holde på den foreløbelige sejr.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Til finalen og 3. afdeling af Norgesmesterskabet blev det til en tredje og sidste sejr for ekvipagen, der med 73,355% og en total pointscore på 208,577 kunne de kalde sig guldvindere. Sølvet gik Therese Bragstad på Double Donnerhall e. Dimaggio/ Sir Donnerhall fra Moldegaard Ryttersportsklubb med i alt 196,618 point, mens Bærum Rideklubbs berider Anniken Eide på Twilight vandt bronze med 192,677 point.

Udover at være rytter på Centano, er Anniken ejer af Equnity Sportshorses, hvorigennem hun har et samarbejde med Blue Hors. Igennem dette samarbejde har hun haft et par Blue Hors-heste, blandt andet Blue Hors Zack-sønnen Zazou Pilekær, i træning med videresalg for øje, ligesom hun også har været med i formidlingen af salget af vallakken Leandor B e. Governor/Rousseau.

Læs mere, og se billeder af parret HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen