ECCO Cup-deltagere klar til Kür i Solrød

09-10-2021 20:16

Annika Knudsen Lorentsen

Så har alle kategori 2- og 1-ponyrytterne redet deres PRT ved ECCO Cup-kvalifikationen hos Solrød Rideklub og dermed er det klarlagt hvem der får plads i morgendagens A-finale

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

12 2'er ponyekvipager og 18 1'er ponyekvipager skal i morgen ride finale i Kür ved ECCO Cup-kvalifikationen hos Solrød Rideklub. 

Dagens PRT for 2'er pony blev vundet af Amalie Juliane Danvad Fredbøg med Spirit-Kick, som red til 71,180 procent. Andenpladsen blev Josefine Marie Kjær Rohmann med Traeumer, mens tredjepladsen blev Laura Kjær Andersen med Vasehøjs Sir Shearer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos 1'er ponyerne var det i dag Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico, der tog sejren og det betyder, at hvis man sammenlægger dagens resultater hos 1'er ponyerne med gårsdagens ridt for 1'er ponyer, så er det Cornelia, der har taget den samlede føring i ECCO Cuppen hos 1'er ponyerne i Solrød. 

Samlet er det ligeledes Cornelia Munch Sinding, der er placeret som nr. 2, her med hendes anden hest AJ Don't You Forget About Me, som hun vandt på i går, mens det er Gry Dietz Viborg med Campari W WE, der er placeret som nr. 3. 

Se alle resultater HER, hvor du også finder en opgørelse over den samlede stilling. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing