EM: Flot dansk afslutning fra Kasper

30-08-2023 14:21

Annika Knudsen Lorentsen

I dag starter EM i springning i Milano, og undervejs i dagens konkurrence vil du her i nyheden kunne følge opdateringer fra mesterskabet

Copyright Ridehesten.com
Kasper H. Hansen med Zero K. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den historiske galopbane i bydelen San Siro i Milano, Italien danner i denne uge rammen om EM i springning, og allerede i går var rytterne på banen, hvor de havde mulighed for at træne i 90 sekunder pr. ekvipage på en række mindre forhindringer. 

I dag starter konkurrencerne, og efter kl. 13.15, hvor klassen starter, vil vi løbende opdaterer med nyt fra mesterskabet nedenfor. Vi har selvfølgelig særligt fokus på de fem danske ekvipager, men vi vil også berette fra flere af de øvrige ryttere, og om resultaterne generelt. 

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen med Franco 79. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Det danske hold består af Rikke Belinda Barker med Tabalou PS e. Taloubet Z/ Balou du Rouet, Kasper H. Hansen med Zero K e. Kannan/ Robin Z (opdr. Eskild Black Pedersen og Søren Knudsen), Lars N. Pedersen med Bøgegården Gladiola e. Bøgegårdens Graf's Stakkato/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt), Mathias Nørheden Johansen med Franco 79 e. Firth of Lorne/ Coronas og Andreas Schou med Darc de Lux e. Darco/ Contender (opdr. Morten Augustinus). Det danske team er ført an af landstræner Bo K. Møller.

Se startlisten her. 

Se baneskitsen her. 

Opdateret 17.24:

Sejren i dag tog svenske Jens Fredricson, mens det svenske hold fører holdkonkurrencen. Det danske hold er placeret på en foreløbig syvendeplads. Vi følger op på dagens resultat senere. 

Opdateret 17.17:

Kasper H. Hansen har netop leveret en virkelig flot runde med Zero K. Et enkelt nedslag på 8'eren, men en god tid, som betyder, at Danmark får endnu et godt resultat.

Opdateret 16.10:

Rikke Belinda Barker har netop redet. Tabalou PS sprang virkelig godt, men desværre havde ekvipagen en misforståelse rundt til muren, som gav en refusering. Der faldt desuden en bom på spring nr. 8, som er det spring, der har giver flest fejl i dag. 

Opdateret 16.02:

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sverige er som vanlig i topform, for Jens Fredricson har netop redet sig ind i spidsen af mesterskabet, hvor Sverige også er placeret i holdkonkurrencen. 

Opdateret 15.33: 

Martin Fuchs fra Schweiz har netop redet sig ind i front af mesterskabet. 

Copyright Ridehesten.com
Lars N. Pedersen med Bøgegården Gladiola. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Opdateret 15.00:

Sikke en seniormesterskabsdebut Mathias Nørheden Johansen netop har haft. Han red en virkelig flot og fejlfri runde, og så var han tilmed hurtig. Han er i skrivende stund godt to sekunder langsommere end førertiden, og har dermed lagt sig flot ind blandt de bedste.

Opdateret 14.41:

Rolf-Göran Bengtsson har netop redet en fejlfri runde i en super tid, og lagt sig i spidsen af konkurrencen. 

Opdateret 14.28:

Der er rigtig mange ryttere, der får fejl på dagens bane, og særligt spring nr. 8 giver mange fejl. Det er okseren lige efter vandgraven.

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Opdateret 14.15:

Dansk Lars N. Pedersen, som rider individuelt ved EM, har været på banen med Bøgegården Gladiola. Der var flere gode momenter på banen, men desværre blev det til tre nedslag. Ekvipagen fik nedslag på 3A, 10B og 12.

Opdateret 13.48:

Andreas Schou og Darc de Lux lagde ud for Danmark i et højt tempo, og med en rigtig flot runde. Desværre faldt en bom på spring nr. 8, mens de uheldigvis også lige akkurat havde et ben i vandet. 

Copyright Ridehesten.com
Landstræner Bo K. Møller ved præsentation af det forskellige nationer. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen