EM-rytterne udtaget

23-07-2015 09:59

Mandag den 20. juli udtog holdkaptajn for de danske juniorer og ungryttere i military, Sally Schlichting, rytterne som skal repræsentere Danmark ved EM for junior og ungryttere i august

Copyright Ridehesten.com
Ida Knudsen på Fritz ved NM 2013.

EM for juniorer løber af stablen den 13.-15. august 2015 i Baily Boor i Polen. Til dette mesterskab er der udtaget to ryttere, som begge skal deltage i den individuelle konkurrence:
Mette Rise Christiansen på Camelot Damgård
Tobias Jørgensen, der har to kvalificerede heste at vælge imellem.

EM for ungryttere afvikles i Strzegom, som også er beliggende i Polen, den 27.-30. august 2015. Her er der udtaget hele fem ryttere. Dette betyder, at Danmark for første gang i mere end 11 år kan stille med et hold ved mesterskaberne. Et hold består af fire ryttere og dette betyder, at en af de udtagne vil komme til at deltage som individuel rytter og ikke som en del af holdet. Holdet sættes så tæt på mesterskabet som muligt, for at sikre det bedst mulige resultat:
Bianca Walton på Lucky Luke
Cecilie Eriksen på Calvin
Mai Kaas på Party Hesteklewa
Ida Knudsen på Fritz
Simone Bøgelund Nielsen på Eligius Key

Ungrytterne har oprettet en side på Facebook, hvor du kan følge med i deres forberedelser op til mesterskabet, samt følge med bag scenen under hele mesterskabet.

Siden finder du HER 

Ved EM for pony, som afvikles i Malmø den 5.-9. august 2015, repræsenteres Danmark i år af den regerende danmarksmester Rikke Nyboe Andersen og ponyen Denver.

Kilde: pressemeddelelse

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen