En hest i psykisk og fysisk balance

05-03-2020 12:03

Marie Helene Rigård Rohleder

Enhver hesteejer ønsker en hest, der trives, og som er i balance. Det forsøger STATERA Horsecare at hjælpe med gennem effektive og letanvendelige tilskudsprodukter. Den nye produktserie er med til Hest & Rytter for første gang

 

Copyright Ridehesten.com
STATERA Horsecares stand til Hest & Rytter.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Vi stiller høje krav til vores heste. Det gælder konkurrencehestene, som skal præstere her til Dansk Varmblods Hingstekåring, såvel som hobbyhesten hjemme i stalden. De fleste hesteejere kender godt til følelsen af at gå på line, når både hestens fysik og psyke skal være i balance. STATERA Horsecares mission er at hjælpe os hesteejere og vores heste med at holde balancen. 

I efteråret 2019 præsenterede STATERA Horsecare en række kvalitetsstærke tilskudsprodukter til din hest. De er nu med på Hest & Rytter i Herning for første gang. 

– Vi glæder os til at vise vores nye produkter frem. For os er det helt centralt at både hesten fysik og psyke spiller sammen, og så skal det være letanvendeligt for hesteejeren, fortæller Line Dupont, som er salgsansvarlig og rådgiver hos STATERA. Hun er uddannet jordbrugsteknolog med speciale i heste. 

Copyright Ridehesten.com
Line Dupont fra STATERA

Tilskud til det hele 
Produkterne hos STATERA er inddelt i fire serier: 

  • Digestion
  • Anti Stress
  • Health Care
  • Performance 

Produkterne bliver udviklet i Danmark og fremstillet af farmaceuter i Belgien. Her i Danmark har de blandt andet haft den anerkendte hingstestation Katrinelund til at teste produkterne med stor tilfredshed. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Specielt vores muscle recover har Katrinelund anvendt med stor tilfredshed. Muscle recover indeholder blandt andet E-vitamin, selen og lysin, som fremmer fertiliteten hos avlshopper, siger Line Dupont. 

Muscle recover hjælper også med at reducerer risikoen for muskelskader samt stive og ømme muskler, og så er det baseret på høfroolie, der har en god effekt på hestens udholdenhed. 

Lav pris og høj koncentration 
STATERA Horsecare har lanceret ti tilskudsprodukter i efteråret. Det tager tid at udviklet et tilskudsprodukt uden unødvendige fyldstoffer og som er til at betale for forbrugeren. 

– Hesteejeren kan hurtigt købe sig fattig i foder og tilskudsprodukter. Vi vil gerne give jer value for money. Derfor arbejder vi på at holde prisen nede, og sørge for, at det er koncentrerede produkter, som kan gives i en lav mængde, siger Line Dupont. 

STATERA Horsecare kan besøges i Hal K til Hest & Rytter. 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner