En sejrsweekend for Frederikke Gram

05-05-2024 18:44

Efter flere travle stævnedage med både internationalt og nationalt stævne kan Aalborg Rideklub nu takke af efter et godt stævne. For Frederikke Gram Jacobsen bød dagen i dag på to sejre, ligesom hun også de foregående dage har redet flere sejre hjem 

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Gram Jacobsen og RGS Finest Alegra. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Aalborg Rideklub kunne i dag runde af efter en travl stævneweekend med det internationale stævne, Aalborg Dressage Event, og det sideløbende landsstævne samt en række C-klasser. Dagen bød blandt andet på Grand Prix, Prix St. George og MB3 på B-niveau, mens de unge ryttere red kür til det internationale stævne. 

En af dem, der har haft en særlig succesfuld stævneweekend er Frederikke Gram Jacobsen, der både deltog i det nationale og det internationale stævne. I de internationale klasser havde hun den 9-årige hoppe RGS Finest Alegra e. Finest/Ampere med sig til start i ungrytterklasserne, som forløb fra fredag til søndag. 

De foregående dage havde Frederikke redet sig til en sejr begge dage med høje procenter, og i dag gjaldt det kürridtet i ungrytterklassen. Også her blev det til en sejr for det vindende makkerpar, der opnåede 74,367%. 

Tilmed var Frederikke også at finde på startlisten til det nationale stævne, hvor hun havde Foldbergs Dantino e. Dante Weltino/ Blue Hors Romanov (opdr. Fam. Foldberg) med sig til start i Prix St. George. Endnu en gang red Frederikke en sejr hjem, da hun red til 70,439% i klassen, og det blev dermed en succesfuld afslutning på en travl stævneweekend for Frederikke. 

Copyright Ridehesten.com
Frederikke Gram Jacobsen med Foldbergs Dantino. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen

Om ridtene fortæller hun: 

– Jeg er vildt stolt og tilfreds over mine resultater i denne weekend. De tre stjerner er bare fantastiske at arbejde med, og jeg føler mig så heldig at jeg får lov at ride på dem. De har bare givet alt denne weekend, og jeg nyder hver ridetur på dem.

Udover fejringen af de mange sejre kunne Frederikke også fejre fødselsdag i dag, og hun tilføjer: 

– Det har været den bedste fødselsdagsgave!

De øvrige placering i ungrytter kür-klassen gik til Margretha Rosenkilde og Tiger G e. Tuschinski/ Sir Donnerhall, der red til 71,975% og dermed sikrede sig andenpladsen, mens Lea Andreassen Torabi og Bergakras Amaranth e. Ampere/ Troll indtog tredjepladsen med 71,400%. 

Copyright Ridehesten.com
Tilskuerne kunne nyde det gode vejr, mens de overværede ridning i topklasse. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I juniorrytternes kürklasse blev det til en sejr for Michella Skovsager og Blue Hors Elliiot e. Erlando/ Romanov (opdr. Julianelyst Aps). Parret nåede op på flotte 74,150% i klassen. 

Placeret som nr. 2 i klassen blev Cornelia Munch Sinding Lord Hamilton e. Lord Loxley I/ Don Primero med 73,000%, og Caroline S. Jørgensen og Poker Koenig e. Hohenstein 4/ Connery blev nr. 3 med 71,950%. 

Hos ponyrytterne blev det atter til en sejr for Filippa Jæger Jensen og Crown Charm of Royal e. Casino Royale K WE/ Monte Cristo, der også i går sejrede i ponyklassen. I dag opnåede parret hele 74,017% i kürklassen.

De øvrige placeringer i klassen afveg heller ikke meget fra gårsdagens resultat, da Rikke Maria Schoubye Johansen og Lykkesholms Cyberb e. Lukas 163/ Maior Domus blev nr. 2 med 73,059%, og Nynne Dietz Viborg også i dag indtog tredjepladsen på Campari W WE e. Champagner W/ Derano Gold med 72,675%. 

Sideløbende med det internationale stævne forløb landsstævnets klasser også, og her blev det blandt andet til en Grand Prix-sejr for Marianne Helgstrand og Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/ Sandro Hit (opdr. Berith Nielsen), som opnåede 68,889%.

Copyright Ridehesten.com
Marianne Helgstrand og Elverhøjs Raccolto. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen

I MB3-klassen gik sejren til det vindende makkerpar Victoria E. Vallentin og Lyngsbjergs St. Paris e. Blue Hors St. Schufro/ Blue Hors Rockefeller (opdr. Bente Børjesson), som lagde stor afstand til feltet med en score på 75,439%. 

Copyright Ridehesten.com
Victoria E. Vallentin og Lyngsbjergs St. Paris. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen

Til stævnet blev der også afviklet klasser på C-niveau samt en turnering for hhv. pony-, junior- og ungrytter på B-niveau. De fremmødte tilskuere kunne derfor overvære ridning lige fra C-niveau til internationale klasser. 

Aalborg Dressage Event: resultater.

Landsstævnets resultater

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner