Ernst og Truelsen bedst i MA

06-07-2023 21:22

Annika Knudsen Lorentsen

Ved Bækgaarden Horse Festival har der i dag været en del klasser på programmet, og i dagens højeste klasser, blev det Anne-Kristine Rie Truelsen og Camilla Fliedner Ernst der sikrede sig sejrene

Copyright Ridehesten.com
Emma Tallulah Behn med Fetoucha. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Igen i dag har Bækgaarden Horse Festival budt på springning på to baner. På græsbanen startede dagen med en MB2*, hvor det blev norske Emma Tallulah Behn der sikrede sig sejren med Fetoucha e. Zacharov/ Contendro II. 

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kristine Rie Truelsen med Quemoy KT. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Herefter fulgte Derby-kvalifikationen, som blev afviklet på en 135 cm høj bane, hvor rytterne kunne prøve kræfter med noget af det, som møder dem i Derby-klassen på lørdag. Kvalifikationen blev vundet af Anne-Kristine Rie Truelsen med Quemoy KT e. Quidam's Rubin/ Saccor. 

På Walber-banen startede dagen med LA2* Small Tour-kvalifikation, og den klasse fortsatte en stor del af dagen, da den blev afviklet over tre afdelinger. De tre afdelinger blev vundet af henholdsvis Leonora Sandberg Nielsen med After Schock e. Acobat I/ Come One, norske Rikke Budsberg med Perle Vd Donkhoeve e. Jamal Vd Heffinck/ Chin Chin og Josefine Guldbrandsen Frandsen med Smedegaardens Carla e. Carmargue/ Chuchill. 

Copyright Ridehesten.com
Camilla Fliedner Ernst med Fiona Ask. Foto: Ridehesten.com/Juliemaja Søndergaard

Dagen sluttede med en MA2* 140 cm-klasse, hvor der var 59 ekvipager til start. 21 af dem formåede at ride fejlfrit i begge faser, og hurtigst var Camilla Fliedner Ernst med Fiona Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Carthago (opdr. Stutteri Ask). 

I morgen er der blandt andet 145 cm på programmet, når 51 ekvipager mødes i Mini Grand Prix. 

Start- og resultatlister.

Ridehesten fotografer er løbende til stede under stævnet. Billederne vil komme online på Ridehesten.com i næste uge.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen